PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Zilele Orașului Satu Mare 2015: Scena vedetelor din România s-a mutat la Satu Mare. Regal muzical cu Smiley&Friends și Holograf (FOTO)

Scena din P-ța 25 Octombrie a municipiului Satu Mare a devenit scena vedetelor din România. Seara de sâmbătă a adus în fața scenei mii de sătmăreni pentru a-i asculta pe Smiley & Friends și Holograf.

Prima vedetă care a pășit pe scenă în fața sătmărenilor a fost Sore, urmată de Cabron, Don Baxter, Antonia și Alex Velea. Cei cinci prieteni care l-au însoțit pe Smiley la Satu Mare au încins atmosfera pentru recitalul lui Smiley, care și în acest an a decis să cânte fanilor lui sătmăreni. După o descindere în forță a renumitelor voci din România, Smiley a urcat pe scenă în uralele sătmărenilor. Rând pe rând, cei cinci prieteni ai lui Smiley au urcat și ei pe scenă interpretând pentru Satu Mare, renumitele hituri ale Ha Ha Production. Concertul cu un sound dinamic a lui Smiley, declarat artistul pop prin excelență în România, a cucerit definitiv sătmărenii.

După un regal de muzică pop, hip hop și R&B a urmat Holograf, care a încântat publicul cu baladele lor pop-rock. Seara s-a terminat cu tradiționalul foc de artificii, spre încântarea miilor de sătmăreni prezenți în P-ța 25 Octombrie. Startul artificiilor a fost făcut de primarul Dorel Coica împreună cu solistul trupei Holograf, Dan Bitman.