Ultima actualizare: azi, 19:07

Locale

Zilele Orașului Satu Mare 2015: Scena vedetelor din România s-a mutat la Satu Mare. Regal muzical cu Smiley&Friends și Holograf (FOTO)

Zilele Orasului Satu Mare (783)Scena din P-ța 25 Octombrie a municipiului Satu Mare a devenit scena vedetelor din România. Seara de sâmbătă a adus în fața scenei mii de sătmăreni pentru a-i asculta pe Smiley & Friends și Holograf.

Prima vedetă care a pășit pe scenă în fața sătmărenilor a fost Sore, urmată de Cabron, Don Baxter, Antonia și Alex Velea. Cei cinci prieteni care l-au însoțit pe Smiley la Satu Mare au încins atmosfera pentru recitalul lui Smiley, care și în acest an a decis să cânte fanilor lui sătmăreni. După o descindere în forță a renumitelor voci din România, Smiley a urcat pe scenă în uralele sătmărenilor. Rând pe rând, cei cinci prieteni ai lui Smiley au urcat și ei pe scenă interpretând pentru Satu Mare, renumitele hituri ale Ha Ha Production. Concertul cu un sound dinamic a lui Smiley, declarat artistul pop prin excelență în România, a cucerit definitiv sătmărenii.

După un regal de muzică pop, hip hop și R&B a urmat Holograf, care a încântat publicul cu baladele lor pop-rock. Seara s-a terminat cu tradiționalul foc de artificii, spre încântarea miilor de sătmăreni prezenți în P-ța 25 Octombrie. Startul artificiilor a fost făcut de primarul Dorel Coica împreună cu solistul trupei Holograf, Dan Bitman.

23 comentarii

 1. cetatean Răspunde

  Super tare concertele.multumim primarului.

 2. Dia Răspunde

  A fost mirific aseara ectraordinar si atata lume nu am mai vazut nuciodata in piața.Felicitari organizatorilor.

 3. Mia Răspunde

  Au fost cele mai tari zile ale oraşului… Clar.

 4. playback Răspunde

  Jenanti cu smiley in frunte. Circ pentru gloate. Pe bani multi si aranjamente grase. Cat a primit fiecare”artist”, si mai ales retegan care incerca sa ne aduca inapoi in timp in anii ’90? Putem sti, sau ne bazam IAR pe state de plata uitate prin baruri?

 5. cetatean Răspunde

  A fost mai frumos pe vremea lui Ilyes cand a cantat Dancs Ana Maria la strand.Sunteti penibili carcotasi .Felicitari Coica

 6. satmarean Răspunde

  Pot sa fie ingrijorati csangăi latratori Coica are popularitate au fost aseara 20 mii oameni in piața.

 7. Victor Răspunde

  L-am vazut ieri pe Chereschenyi in piata dar parca a spus ca nu trebuie sa se tina zilele orasului.

 8. Iosif Răspunde

  A dat lovitura Coica aseara .super tare evenimentul.

 9. satmarean Răspunde

  N-am vazut atata lume niciodata in piata,a fost super .Acuma o sa moara de ciuda consileri din gasca lui Gabor a fost um mare succes a lui Coica.

 10. satmarean Răspunde

  A fost plina piata ful asa ceva nu am mai vazut .super Coica

 11. dinu Răspunde

  Eu umblu prin tara la zilele oraselor sunt comerciant dar asa ceva nu am mai vazut au fost cele mai tari manifestari din cate am vazut.

 12. Viteazu Răspunde

  Cel mai bun primar Coica.

 13. cosmin Răspunde

  Ce comentarii penibile toate vin din aceeasi directie noi ,tinerii vream locuri de munca si conditii bune de trai nu circ pe bani publici .Coica penibil ca de fiecare data iar de maine pleaca cu secretarele in delegatie sa aduca investitori.
  Rusine primar mincinos..

 14. Ildiko Răspunde

  Felicitari primare!Intr-adevar zilele orasului sunt BETON!
  Tot asa si pe mai departe!

 15. ... Răspunde

  Paine si circ !

 16. Ucu Răspunde

  Poate sa zica cine ce o vrea cel mai tare e Coica.

 17. satmarean Răspunde

  Holograf a realizat un show extraordinar!

 18. emil Răspunde

  Nu cred ca este oras in Romania, atat de sarac si nedezvoltat si care sa cheltuie atata pentru prostii! Asta le trebuie amaratilor cu minimu pe economie, distractie si bautura! Cu ce a cheltuit din buget, Coica putea sa rezolve Lacul Cubic sau sa faca ceva intr-adevar folositor pentru TOTI satmarenii!

 19. [email protected] Răspunde

  Foarte Tare! Deosebite zile.! A Fost Pe Gratis.? De aceea se bucură lumea.? Ca nu înțelegem atunci rostul bucuriei. Am platit noi ., deci nu a fost gratis, Ce bucurie. Super tare.!

 20. [email protected] Răspunde

  Unde sunt banii nostrii: în concerte.! Mai avem nevoie de ceva? Nu ca de prostie avem destulă. Tare nu.?

 21. mirela Răspunde

  POATE SA MOARA CARCOTASII DE CIUDA!!!SUPER TARE! BRAVO COICA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.