PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Anvis ROM continuă angajările pentru operatori, ingineri, logisticieni, tehnologi și caliticieni

Conducerea companiei Anvis ROM mulțumește tuturor angajaților pentru eforturile și munca depuse în folosul societății în ultimele 18 luni de la începerea construcției noii fabrici până la finalizarea transferului de capacități de producție din Franța.

În ultimele 18 luni, Anvis ROM a construit o fabrică nouă în Parc Industrial Sud, nr 11, după care a mutat integral capacitățile de producție din vechea locație în nou-construita hală de producție, proces finalizat și validat prin 28 de audituri ale clienților precum: VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții.

Toate auditurile au fost trecute cu brio prin implicarea și dedicarea necondiționată a echipei Anvis ROM.

Deoarece o poveste de succes nu se oprește aici, începând cu septembrie 2014, Anvis ROM a acceptat o nouă provocare, cea de a pilota procesul de transfer a unei capacități suplimentare  de producție din Franța. Data de 15 iunie 2015 este ziua în care firma sătmăreană a început să funcționeze și cu ultimul       utilaj transferat din Franța, producția reintrând în parametrii optimi. Prin acest ultim transfer, producția în firma din Franța este încheiată, iar Anvis ROM este din nou o companie stabilă și performantă, cu producție la capacitate maximă.

Munca depusă de angajații Anvis ROM în ultimele 18 luni, a presupus numeroase sacrificii atât pe plan profesional, cât și familial. Activitățile desfășurate au solicitat expertiza angajaților noștri în mod repetat, însă, au avut un rol comun, acela de a consolida și asigura viitorul companiei Anvis ROM în Satu Mare.

Anvis ROM continuă angajările pentru posturile de operatori, ingineri, logisticieni, tehnologi și caliticieni. CV-urile se depun la sediul companiei în Parc Industrial Sud, nr. 11 sau se trimit prin e-mail la adresa: clupu@anvisgroup.com.

Dacă în data de 3 iulie 2014 la mutarea fabricii în Parc Industrial Sud, nr 11, Anvis ROM avea 202 angajați, astăzi, în urma finalizării transferului de capacități de producție din Franța, sunt 351 de persoane care asigură bunul mers al societății pe un trend ascendent, compania având în vedere continuarea investițiilor în următorii ani.