Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Anvis ROM continuă angajările pentru operatori, ingineri, logisticieni, tehnologi și caliticieni

anvis rom2Conducerea companiei Anvis ROM mulțumește tuturor angajaților pentru eforturile și munca depuse în folosul societății în ultimele 18 luni de la începerea construcției noii fabrici până la finalizarea transferului de capacități de producție din Franța.

În ultimele 18 luni, Anvis ROM a construit o fabrică nouă în Parc Industrial Sud, nr 11, după care a mutat integral capacitățile de producție din vechea locație în nou-construita hală de producție, proces finalizat și validat prin 28 de audituri ale clienților precum: VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții.

Toate auditurile au fost trecute cu brio prin implicarea și dedicarea necondiționată a echipei Anvis ROM.

Deoarece o poveste de succes nu se oprește aici, începând cu septembrie 2014, Anvis ROM a acceptat o nouă provocare, cea de a pilota procesul de transfer a unei capacități suplimentare  de producție din Franța. Data de 15 iunie 2015 este ziua în care firma sătmăreană a început să funcționeze și cu ultimul       utilaj transferat din Franța, producția reintrând în parametrii optimi. Prin acest ultim transfer, producția în firma din Franța este încheiată, iar Anvis ROM este din nou o companie stabilă și performantă, cu producție la capacitate maximă.

Munca depusă de angajații Anvis ROM în ultimele 18 luni, a presupus numeroase sacrificii atât pe plan profesional, cât și familial. Activitățile desfășurate au solicitat expertiza angajaților noștri în mod repetat, însă, au avut un rol comun, acela de a consolida și asigura viitorul companiei Anvis ROM în Satu Mare.

anvis rom2

Anvis ROM continuă angajările pentru posturile de operatori, ingineri, logisticieni, tehnologi și caliticieni. CV-urile se depun la sediul companiei în Parc Industrial Sud, nr. 11 sau se trimit prin e-mail la adresa: [email protected].

Dacă în data de 3 iulie 2014 la mutarea fabricii în Parc Industrial Sud, nr 11, Anvis ROM avea 202 angajați, astăzi, în urma finalizării transferului de capacități de producție din Franța, sunt 351 de persoane care asigură bunul mers al societății pe un trend ascendent, compania având în vedere continuarea investițiilor în următorii ani.

6 comentarii

 1. Erdei Sergiu Răspunde

  si eu am lucrat la DRM la departamentul logistica….daca este.loc…..

 2. Erdei Sergiu Răspunde

  si eu am lucrat la DRM la departamentul logistica….daca este.loc…..

 3. satmarean Răspunde

  Nu va angajati acolo, conditii proaste, salarii proaste, dezorganizare totala, conducere sub orice critica.

 4. Desteptarea Romani!! Răspunde

  Zollner,Anvis,DRM, Schleimer recruteaza de fapt sclavi!Romanii angajati sa recruteze sclavi sunt platiti regeste acestia interzicand orice forma de sindicat in aceste asa zise fabrici,pentru ca altfel le-ar strica lor toate socotelile cu stapanii lor din vest si ar pierde bonusurile mari cu care sunt platiti de stapanii lor!Cica la DRM exista “om de legatura” intre conducere si muncitori,un anume Campan!Acest om de legatura este un frecangiu si un lingau al stapanilor lui carora le linge mana pentru un pumn de maruntis!Oameni buni!Angajatorul ESTE OBLIGAT PRIN LEGE sa accepte un sindicat in oricare dintre societatile din Romania!Organizati-va in sindicat altfel veti pieri sclavi!!Sa nu aveti incredere in romanii care “va vor binele”,acestia sunt vanduti stapanilor lor,acestia iau bani multi pe spatele vostru!Nici in Burkina Faso oamenii nu sunt platiti doar cu 300 euro pe luna!Este revoltator cum isi bat acesti indivizi joc de bietii romani!!

  • Norick Răspunde

   Destept mai esti si tu.Se vede de la o posta ,ca esti un copil,care se uita la Minimax si urla dupa lapte si cacao. Daca la noi “sclavii” enumerati de tine ar castiga mii de euro (pe luna),crezi ca nemtii ar fi adus aici fabricile???
   Gandeste-te putin,inainte sa tragi concluzii absolut paralel cu viata… 😉

 5. Athos Răspunde

  Indemnati oamenii sa nu se angajeze la aceste firme… atunci dati-le sugestii unde sa se angajeze… Cam astea care le-ati enumerat mai sus sunt toate firmele importante la nivel de satu mare. Sunt de acord ca oamenii nu sunt renumerati corespunzator, si ca firmele au conventii “nestiute” de salarizare intre ele… dar oamenii au familii, au rate, au cheltuieli, trebuie sa si traiasca chiar daca de pe o zi pe alta. Ce poti face altceva in satu mare, daca nu te angajezi la aceste firme? Nu toti pot pleca in occident si nu cred ca e normal ca toata lumea sa emigreze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Lansare de carte la Grădinița nr.7 Satu Mare

Grădinița nr.7 Satu Mare în calitate de coordonator al Programului Național Educațional  “ Să citim pentru mileniul III” a găzduit...

Închide