PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica: ANI a cerut informații despre consilierii locali şi Dan Băbuţ

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat astăzi în cadru unei conferințe de presă că Agenția Națională de Integritate (ANI) a cerut informații despre city managerul Dan Băbuț și mai mulți consilierii locali, și le transmite UDMR-iștilor ”să o lase mai moale”.

Pentru început, edilul a ținut să precizeze că city managerul Dan Băbuț a avut reclamații multiple la ANI, dar s-au dovedit a fi nefondate.

”Agenția Națională de Integritate a cerut date inclusiv despre Dani Băbuț și a avut reclamații multiple pe toate planurile care s-au dovedit a fi nefondate, pentru că dacă se ajungea la un rezultat, nu mai era acum aici și se ducea să scrie”, a declarat Dorel Coica.

Mai mult, primarul a subliniat faptul că deși consilierii locali UDMR au contestat activitatea city managerului Dan Băbuț, nu i s-a găsit nicio incompatibilitate, transmițându-le că ANI a cerut informații și despre ei și că ar trebui să o lase mai moale.

”Ce zic consilierii UDMR, de fapt ei ar trebui să se uite întâi la ei, pentru că și despre ei se cer informații iar în calitatea mea de conducător de instituție, trebuie să le dau, dar să o lăsăm mai moale. Nu are rost să intrăm în politică cu chestii politice”, a afirmat Dorel Coica.