Ultima actualizare: azi, 06:35

 

Locale

Dorel Coica: ANI a cerut informații despre consilierii locali şi Dan Băbuţ

Dorel Coica, Dan BăbutPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat astăzi în cadru unei conferințe de presă că Agenția Națională de Integritate (ANI) a cerut informații despre city managerul Dan Băbuț și mai mulți consilierii locali, și le transmite UDMR-iștilor ”să o lase mai moale”.

Pentru început, edilul a ținut să precizeze că city managerul Dan Băbuț a avut reclamații multiple la ANI, dar s-au dovedit a fi nefondate.

”Agenția Națională de Integritate a cerut date inclusiv despre Dani Băbuț și a avut reclamații multiple pe toate planurile care s-au dovedit a fi nefondate, pentru că dacă se ajungea la un rezultat, nu mai era acum aici și se ducea să scrie”, a declarat Dorel Coica.

Mai mult, primarul a subliniat faptul că deși consilierii locali UDMR au contestat activitatea city managerului Dan Băbuț, nu i s-a găsit nicio incompatibilitate, transmițându-le că ANI a cerut informații și despre ei și că ar trebui să o lase mai moale.

”Ce zic consilierii UDMR, de fapt ei ar trebui să se uite întâi la ei, pentru că și despre ei se cer informații iar în calitatea mea de conducător de instituție, trebuie să le dau, dar să o lăsăm mai moale. Nu are rost să intrăm în politică cu chestii politice”, a afirmat Dorel Coica.

18 comentarii

 1. Leo Răspunde

  Consilierii Udmr vor plăti la alegerile de anul viitor tot ce au facut impotriva cetatenilor acestui oraş.

 2. Bombonel Răspunde

  Cojak va plăti la alegerile de anul viitor tot ce a facut impotriva cetatenilor acestui oraş.

  • satmarean onest Răspunde

   Bonbonel Coica va castiga din nou prinaria daca candideaza.cu aceasta activitate a consilierilor nu are nici o sansa candidatul lor.lumea sa cam saturat de minciuni.

  • Ungur Răspunde

   Coica este super primar.Bravo Coica.

 3. Dana Răspunde

  Consilierii udmr ar trebui sa lucreze la Florisal !!! Sa mai dea si din maini, nu doar din gura ! Oricum creierul nu si-l folosesc ! 🙂

  • Relu Răspunde

   Asa inteleg consilierii sa faca opozitie?prin respingerea tururor proiectelor propuse de primar?nu este in folosul cetatenilor si nu este normal ca luota politica sa duca la oprirea unor lucruri bune care se pot face pentru satmareni .

   • Feli Răspunde

    Acesti consilieri nu au facut absolut nimic ne-am saturat de prostiile lor .ei de fapt opresc toate proiectele si ne duc inapoi .

 4. satmarean Răspunde

  Demisia consilierilor sau gura inchisa .sunteti penibili.cica nu e buna mancarea de la fast food si au respins proiectul de la Burdea.jigodii.

 5. Relu Răspunde

  Domnule primar, regret ca te-am ales! Te-ai inconjurat de incompetenti, iar acest lucru este vizibil aproape in tot orasul. Inainte de campania electorala ati refacut trotuarele in cateva cartiere, iar apoi cei cu lucrarile de apa le-au distrus. Azi am aflat ca firma ce efectueaza lucrarile va pleca, fiindca primaria nu a platit-o,iar lucrarile vor ramane neterminate. Rusine, Coica!

 6. gheorghe Răspunde

  Dar Babut cand va da socoteala ptr…neregulile de la olimpia???nu credeti ca ar fii momentul sa se mai schimbe ceva si in conducerea clubului?abia astept sa il vad atunci pe arogant!!!!!!

 7. adrian b Răspunde

  SE VORBESTE CA URMEAZA COICA LA BECIUL OLTENESC ,IA CEL PUTIN 10 PAHARE LA CATE A FACUT DECAND ERA DIRECTOR LA DSP PANA ASTAZI.LA PUSCARIE SA I FIE LOCUL OARE .

  • Hujda Răspunde

   Acuzatiile nefondate,jignirile,dezinformarea sunt apanajul celor ,care disperați fiind de popularitatea primarului datorata realizarilor din timpul mandatului,se folosesc de aceste comme turi din spatele anonimatului.Domnule Primar cainii latra caravana trece.

   • Norick Răspunde

    Spune asta cineva,care foloseste “enșpe” pseudonime. Si tu esti cel,care vine cu “spatele anonimatului” ??? Du-te si culca-te cu primarul tau impreuna… 😀 😛
    P.S. sa nu uiti nici cainii din “pachet” 😉

 8. Adela Răspunde

  Sunt Norick comentatorul am fost sluga lui Anderco şi a lui Ilyes si acuma joc la două capete.

  • Norick Răspunde

   Sunt Adela,femeia de serviciu de la Primarie ,am 2 clase ca trenul si nimeni nu vrea sa joace cu mine,desi sunt in stare la orice satisfactie (mai ales oral)… 😀 😛 😉

  • alin Răspunde

   @Adela :ti-o tras bine Norick oral sau anal cum vrei tu ) ) ))))

   • Norick Răspunde

    @alin : 😉

    • alin Răspunde

     Totusi Norick chestia cu podu este super .tre uie chiar sa aruncam vorbe grele la adresa primarului. Ghiusy a fost la putere 8 ani si au fost in guvern.trebuue sa fim corecti si sa vedem adevarul nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.