PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Faydee a electrizat Sătmarul: Vă iubesc! (FOTO)

Australianul Faydee a avut sâmbătă seara unul dintre cele mai electrizante concerte care au fost vreodată în municipiul Satu Mare. Conducerea Judeţului pare să fi fost inspirată când a ascultat părerile sătmărenilor cu privire la invitaţii la Zilele Judeţului, astfel că Faydee s-a bucurat de un public numeros care i-a ştiut pe de rost cântecele.

Seara de sâmbătă a început cu concertele susţinute de Emanuel Mirea Band, sătmăreanul mărturisind că revine pe scena de acasă de fiecare dată cu emoţii, după care a urmat Elena Gheorghe, care i-a încântat pe sătmăreni cu melodiile sale cunoscute în întreaga ţară.

Momentul mult aşteptat al serii a fost însă concertul lui Faydee, el având un public foarte tânăr. Copiii şi adolescenţii au cântat împreună cu Faydee hiturile care se aud zi de zi la radio şi au fost în delir când interpretul a rostit câteva cuvinte în româneşte, printre care “Vă iubesc”. Alături de dansatori şi dansatoare, Faydee s-a dezlănţuit pe scenă, publicul fiind în delir vreme de câteva zeci de minute.