PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Liviu Dragnea: Satu Mare este un județ pe care îl iubesc foarte mult

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat astăzi în Satu Mare, pentru o întâlnire cu membrii de partid și aleșii locali ai PSD Satu Mare, precum și cu președintele Consiliului Județean Adrian Ștef. Liviu Dragnea a fost însoțit de secretarul general Andrei Dolineaschi, scopul vizitei celor doi în Satu Mare fiind impulsionarea propriilor membri, de a nu-și pierde curajul, de a rămâne uniți în această perioadă în care adversarii politici vor să facă din PSD un ”partid zdrețuit și divizat”.

Adrian Ștef a mulțumit în repetate rânduri lui Liviu Dragnea pentru sprijinul necondiționat acordat dezvoltării județului Satu Mare, în perioada în care acesta a fost ministrul Dezvoltării și vicepremier.

Nu pot să nu vă mulțumesc că ne-ați ajutat cu PNDL. Ați ajutat județul Satu Mare și primarii indiferent de culoare politică, adică am reușit să urmărim o dezvoltare echilibrată, să încercăm să semnăm contracte pe PNDL care vizează bunăstarea locuitorilor județului Satu Mare. Astfel, în doi ani de zile, în județul Satu Mare au venit 80 de milioane de lei, în mod concret, prin ordin al ministrului, contracte semnate și prin investiții care se văd. Unele lucrări sunt pornite, unele chiar finalizate. Decontările de plată la proiectele din fonduri europene au funcționat foarte bine datorită guvernului Ponta, în 7-10 zile aveam decontările făcute. Am avut sprijin și în sistemul de sănătate, la plata arieratelor, fapt în care se vede foarte clar că județul Satu Mare a contat pentru dumneavoastră. Vă mulțumesc în numele locuitorilor județului Satu Mare și o voi face de fiecare dată când vă întâlnesc”, a declarat Adrian Ștef.

Dragnea s-a declarat emoționat spunând că pentru el Satu Mare este un județ pe care îl iubește foarte mult.  

Satu Mare este un județ pe care îl iubesc foarte mult. Aici am întâlnit comunități foarte harnice care din păcate în guvernările anterioare nu au fost apreciate și nu s-au gândit că această zonă are un potențial de dezvoltare mare și merită acest lucru. Obligația noastră a fost să echilibrăm această situație. Am venit și voi veni întotdeauna cu drag la Satu Mare”, a afirmat Liviu Dragnea.