PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL strânge semnături pentru demiterea lui Victor Ponta

Copreședinții Organizației Municipale a PNL Satu Mare au susținut astăzi o conferință de presă anunțând că Partidul Național Liberal demarează la nivel național o moțiune populară de demitere a primului ministru Victor Ponta.

Potrivit copreședintelui, Romeo Pop, această moțiune face parte din strategia PNL de a veni în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor, care vor un stat puternic și instituții puternice. Astfel la toate sediile PNL din țară, în această vară se vor stânge semnături pentru demiterea primului ministru Victor-Viorel Ponta.

Absolut toate filialele PNL din țară, vara acesta vor strânge semnături până când domnul Victor Ponta va înțelege că România are nevoie de un prim-ministru nepătat și necercetat penal. Vrem să folosim această moțiune ca o pârghie pentru a-i demonstra lui Ponta că opinia cetățenilor este defavorabilă și că nu are aportul lor, a cetățenilor”, a declarat Romeo Pop.

În altă ordine de idei, Ileana Blidar a anunțat că și-a depus un CV în vederea candidaturii pentru Parlamentul României la Camera Deputaților și că a primit confirmarea că a fost luată în evidență. În completarea celor spuse de Ileana Blidar, Romeo Pop a declarat că încet, încet se golește Parlamentul de cei corupți iar Ileana Blidar ar avea șanse să acceadă.