Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL strânge semnături pentru demiterea lui Victor Ponta

Romeo Pop, Ileana Blidar (1)Copreședinții Organizației Municipale a PNL Satu Mare au susținut astăzi o conferință de presă anunțând că Partidul Național Liberal demarează la nivel național o moțiune populară de demitere a primului ministru Victor Ponta.

Potrivit copreședintelui, Romeo Pop, această moțiune face parte din strategia PNL de a veni în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor, care vor un stat puternic și instituții puternice. Astfel la toate sediile PNL din țară, în această vară se vor stânge semnături pentru demiterea primului ministru Victor-Viorel Ponta.

Absolut toate filialele PNL din țară, vara acesta vor strânge semnături până când domnul Victor Ponta va înțelege că România are nevoie de un prim-ministru nepătat și necercetat penal. Vrem să folosim această moțiune ca o pârghie pentru a-i demonstra lui Ponta că opinia cetățenilor este defavorabilă și că nu are aportul lor, a cetățenilor”, a declarat Romeo Pop.

În altă ordine de idei, Ileana Blidar a anunțat că și-a depus un CV în vederea candidaturii pentru Parlamentul României la Camera Deputaților și că a primit confirmarea că a fost luată în evidență. În completarea celor spuse de Ileana Blidar, Romeo Pop a declarat că încet, încet se golește Parlamentul de cei corupți iar Ileana Blidar ar avea șanse să acceadă.

7 comentarii

  1. paulie Răspunde

    DOI PAPAGALI!

  2. HOPA Răspunde

    OMG…astia sint dusi cu capul rau. Blidar vorbeste de golirea parlamentului de cei corupti si in acelasi timp isi depune cv ptr camera deputatilor. Intrebare : De ce vreti doamna sa repopulam parlamentul cu oameni cu nume noi dar cu aceeasi meteahna?

  3. Quigly Răspunde

    Pop a fost la PMP nu de mult.

  4. Deputat Răspunde

    Doamna Blidar a trimis CV sa devina deputat, doamna eu va recomand o consultare la mansarda ca si asa il aveti coleg de partid pe enatescu si abia apoi sa candidati ca eu cred ca nu treceti psihologicul de psihic nici nu mai vorbim.

  5. Viorica Răspunde

    dar domnul asta nu mai e la PMP??? Era coleg si o susținea pe Bota si Udrea.

  6. gigi Răspunde

    doamna in Parlament se ajunge pe voturi nu pe C.V-uri ca la Sarmexin si la fel si cu motiunea de cenzura v-ati facut de ras acum si o sa va mai faceti si in toamna, sunteti PENIBILI!

  7. Unu' Răspunde

    PUIE MONTA!!!!!!!!!!
    CUIE MOICA!!!!!!!!!!

    Icter lingailor, icter !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.