PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Ştef le spune PNL-iştilor că are răspunsul pregătit. Trebuie doar să achite o taxă

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat astăzi în conferinţa de presă susţinută alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, că are pregătite răspunsurile la întrebările solicitate de către consilierii PNL Satu Mare, aceştia trebuind doar să achite o taxă, conform unei hotărâri de consiliu.

Ştef a ţinut să precizeze că adevăraţii liberali sunt în ALDE, iar noul PNL este format din foşti membri PDL şi PP-DD.

“Eu le spun noii PDL-işti, pentru că dacă vă uitaţi acum în marele PDL de dreapta, doar imaginea vechiului PDL apare la înaintare şi mai apare încă un senator PP-DD-ist, dacă l-aţi observat. N-au nicio treabă cu valorile liberale”, a spus Ştef.

Potrivit președintelui, în urma solicitării de informații din partea consilierilor PNL li s-a formulat un răspuns și li s-a solicitat să achite o taxă, conform unei hotărâri de Consiliu, însă n-au primit niciun răspuns.

“Ca răspuns la solicitarea lor, a consilierului judeţean Cozma, a fost răspunsul deja pregătit. Avem o hotărâre de Consiliu Judeţean pe care au votat-o colegii din marele partid de dreapta, am votat şi am stabilit împreună nişte tarife în cazul solicitărilor. Avem nişte copii xerox sau dacă se scanează nişte documente. În răspunsul dat de colegii mei, noi le-am expediat că avem răspunsul pregătit dar au de achitat suma X, şi n-am mai primit niciun răspuns. Îmi pare rău, nu am înţeles foarte clar ce au de gând, dar răspunsul este pregătit oricând achită acea taxă care a fost votată chiar de domniile lor”, a spus Ştef.

În mod ironic, Ştef s-a oferit să lea dea lecţii de secretariat noilor PNL-işti, spunând că PDL şi PP-DD nu înţeleg cum funcţionează PNL-ul.

“Eu le mai fac şi o sugestie: Dacă emailurile nu le mai citeşte nimeni că au venit de la PNL Satu Mare, cred că nu sunt asociaţi încă, ei caută PDL. Dar pot să-i ajut cum se organizează secretariatul că am fost mult timp secretar la PNL şi cei de la PDL şi PP-DD nu au cum să înţeleagă cum funcţionează PNL-ul”,  a punctat Ştef.