Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Adrian Ştef le spune PNL-iştilor că are răspunsul pregătit. Trebuie doar să achite o taxă

conferinta sediu ALDEPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a declarat astăzi în conferinţa de presă susţinută alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, că are pregătite răspunsurile la întrebările solicitate de către consilierii PNL Satu Mare, aceştia trebuind doar să achite o taxă, conform unei hotărâri de consiliu.

Ştef a ţinut să precizeze că adevăraţii liberali sunt în ALDE, iar noul PNL este format din foşti membri PDL şi PP-DD.

“Eu le spun noii PDL-işti, pentru că dacă vă uitaţi acum în marele PDL de dreapta, doar imaginea vechiului PDL apare la înaintare şi mai apare încă un senator PP-DD-ist, dacă l-aţi observat. N-au nicio treabă cu valorile liberale”, a spus Ştef.

Potrivit președintelui, în urma solicitării de informații din partea consilierilor PNL li s-a formulat un răspuns și li s-a solicitat să achite o taxă, conform unei hotărâri de Consiliu, însă n-au primit niciun răspuns.

“Ca răspuns la solicitarea lor, a consilierului judeţean Cozma, a fost răspunsul deja pregătit. Avem o hotărâre de Consiliu Judeţean pe care au votat-o colegii din marele partid de dreapta, am votat şi am stabilit împreună nişte tarife în cazul solicitărilor. Avem nişte copii xerox sau dacă se scanează nişte documente. În răspunsul dat de colegii mei, noi le-am expediat că avem răspunsul pregătit dar au de achitat suma X, şi n-am mai primit niciun răspuns. Îmi pare rău, nu am înţeles foarte clar ce au de gând, dar răspunsul este pregătit oricând achită acea taxă care a fost votată chiar de domniile lor”, a spus Ştef.

În mod ironic, Ştef s-a oferit să lea dea lecţii de secretariat noilor PNL-işti, spunând că PDL şi PP-DD nu înţeleg cum funcţionează PNL-ul.

“Eu le mai fac şi o sugestie: Dacă emailurile nu le mai citeşte nimeni că au venit de la PNL Satu Mare, cred că nu sunt asociaţi încă, ei caută PDL. Dar pot să-i ajut cum se organizează secretariatul că am fost mult timp secretar la PNL şi cei de la PDL şi PP-DD nu au cum să înţeleagă cum funcţionează PNL-ul”,  a punctat Ştef.

10 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    Raspuns tipic govor. La penitenciar nu vei mai fi asa tare in clanta, oricum alde nu face mai mult de 5 %

  2. pana mea Răspunde

    Da Sisi, Sisi pesedistul unde-i ????

  3. BUGY Răspunde

    LA GARA CU COICA A NENOROCIT ORASUL.IN OLTENIA CU EL….

  4. satmarean Răspunde

    Lasa, Stef, minciunile si nu te mai da mare liberal! Daca erai liberal, nu le cereai satmarenilor sa voteze cu PSD-ul.

  5. felician de la palat Răspunde

    Deci o sa aflam cate parasute si cati lipitori de afise sug din bugetul judetului, adica din taxele noastre!

  6. adi Răspunde

    DOMNULE STEF CONFORM LEGI 215 ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE CONSILIUL JUDETEAN ESTE OBLIGAT SA PUNA CONSILIERILOR ORICE INFORMATIE PENTRU A INDEPLINI IN BUNE CONDITI SI A INFORMA CORECT CETATENI DE CATRE CONSILIERI LOCALI S-AU JUDETENI , IAR DACA ATI STABILIT O TAXA ACEASTA ESTE ILEGALA SI CONTRAVINE LEGI

  7. Om Răspunde

    BUGY, ne plictisesti… Daca esti prea frustrat, du-te si te trateaza!

  8. Petre Muresan Răspunde

    Presedintele Consiliului judetean Satu Mare, cu tupeusl caracteristic, minte si dezinformeaza opinia publica !
    Raspunsul putea fi dat si ,,electronic” , conform solicitarii noastre !
    In temeiul Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, prin adresa inregistrata la Consiliul Judetaean sub nr 8049 la datade 17.04.2015, consilierii PNL au depus o cerere prin care solicitam date si informatii de interes public referitoare la modul de cheltuire a unor sume din bugetul consiliului judetean.
    Desi potrivit art. 7 din legea 544/2001 Consiliul Judetean trebuia sa formulze un raspuns in termen de 10 zile de la data inregistrarii cererii iar daca identificarea informatiilor presupune un volum mai mare al lucrarilor termenul limita de raspuns era de 30 zile in mod abuziv nu am primit nici un raspuns.
    Peste acest termen persoana, persoanele ce se considera lezate pot formula Plangeri la instanta de contencios administrativ competenta portivit art 22 din Lg 544/2001.
    O completare, pt impresie politica
    Am aratat ca aceste date vizeaza modul de cheltuire a banilor publici. Proobabil; refuzul nejustificat al Consiliului Judetan ascunde ilegalitati pe aceasta tema.
    Un alt aspect grav ce pe care doresc s ail arat este ca desi adresa era formulate prin intermediul consilierilor judeten care au atributii privind adptarea bugetului si aprobarea executiei bugetare, nu li s-a raspuns fiind impiedicati sa isi exercite mandatul in cunostintra de cauza si in interesul cetatenului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.