PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor: Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat astăzi, în prezența  a sute de delegați la Conferința Extraordinară de Alegeri, că va face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria.

Sute de membri  PSD ai județului Satu Mare s-au adunat astăzi la Filarmonica Dinu Lipatti cu ocazia Conferinței Județene Extraordinare de Alegeri. Mircea Govor și-a arătat sprijinul necondiționat lui Dorel Coica, pentru recâștigarea unui nou mandat de primar.

Voi face tot posibilul ca Dorel Coica să recâștige primăria Satu Mare”, a declarat Mircea Govor, în fața celor 605 delegați prezenți la conferința județeană de alegeri.

În raportul său, Mircea Govor a declarat că PSD Satu Mare este cel mai puternic partid din județ, are 8568 de membri, din care 1317 s-au înscris de când a preluat el mandatul de președinte. PSD Satu Mare are cei mai mulți aleși locali, iar la viitoarele alegeri locale din 2016 ținta va fi la fel de ridicată, actualul primar Dorel Coica va fi susținut pentru o nouă candidatură, iar fotoliul de primar trebuie să rămână tot sub culorile PSD-ului.

Conferința Județeană de Alegeri a PSD Satu Mare este onorată și susținută de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele TSD Mihai Sturzu, secretarul executiv al PSD Andrei Dolineaschi, aceștia fiind prezenți în sala Filarmonicii din Satu Mare.

Pentru funcția de președinte al PSD Satu Mare unic candidat este Mircea Govor.