PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Conducere nouă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare are începând de astăzi o nouă conducere, formată din Călin Durla în funcţia de inspector general iar Gal Gyongy în cea de inspector general adjunct. Noua conducere a fost instalată în funcţie de către prefectul Eugeniu Avram, care în prezenţa şefilor din inspectorat a dat citire ordinelor prin care încetează delegarea generalui Claudiu Mondici şi a adjunctei Szasz Piroska iar în locul lor sunt numiţi, până la organizarea de concrsuri, dar nu mai târziu de finalul anului şcolar 2014-2015, adică 31 august, Călin Durla în funcţia de inspector şcolar general şi Gal Gyongy în funcţia de inspector şcolar general adjunct.

Prefectul a mulţumit fostei conduceri pentru profesionalism, spunând că este mândru de echipa de la conducerea ISJ, şi a cerut noii conduceri să menţină nivelul ridicat.

Călin Durla a mărtusirit că şi-a dorit acest post, ca orice profesor, în vreme ce Gal Gyongy a mulţumit pentru încredere, afirmând totodată că în prima zi din noua funcţie pleacă într-un concediu în Spania.