Ultima actualizare: azi, 22:13
Locale

Conducere nouă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare

instalare calin durla ISJ Satu Mare (16)Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare are începând de astăzi o nouă conducere, formată din Călin Durla în funcţia de inspector general iar Gal Gyongy în cea de inspector general adjunct. Noua conducere a fost instalată în funcţie de către prefectul Eugeniu Avram, care în prezenţa şefilor din inspectorat a dat citire ordinelor prin care încetează delegarea generalui Claudiu Mondici şi a adjunctei Szasz Piroska iar în locul lor sunt numiţi, până la organizarea de concrsuri, dar nu mai târziu de finalul anului şcolar 2014-2015, adică 31 august, Călin Durla în funcţia de inspector şcolar general şi Gal Gyongy în funcţia de inspector şcolar general adjunct.

Prefectul a mulţumit fostei conduceri pentru profesionalism, spunând că este mândru de echipa de la conducerea ISJ, şi a cerut noii conduceri să menţină nivelul ridicat.

Călin Durla a mărtusirit că şi-a dorit acest post, ca orice profesor, în vreme ce Gal Gyongy a mulţumit pentru încredere, afirmând totodată că în prima zi din noua funcţie pleacă într-un concediu în Spania.

instalare calin durla ISJ Satu Mare (5)

12 comentarii

 1. gigi Răspunde

  normal,mondici a picat din nou la examenul de insp.generalera normal sa-l schimbe.nu e bun de inspector dar e bun de director la poate cea mai buna scoala din sm,adica grigore moisil.in plus,sa vedem daca are curajul cineva sa o schimbe pe eterna si vesnica preoteasa bolos,nevasta lu popa bolos si fiica satanei preotimii satmarene.garantat ca ramane in functie,cu toate ca a picat examenul.punem pariu?si mai punem un pariu:nu o sa postati ce am scris….

 2. Gaborka Răspunde

  Nimeni nu vede ca susținerea lui Gal Gyongy este una politică, iar deputatul Kereskenyi întărește această idee prin participare la ungerea favoritei în funcție?
  Oare DNA nu vede această infracțiune?

 3. matroz Răspunde

  Domnule Prefect:UDMR-ul face parte din structura Institutiei Prefectului?Daca da aratati-ne si noua bucatica din organigrama;daca nu,sunt supervizorii D-voastra?,daca nici asta ,ce mama dracului cauta acolo?Ati politizat Inspectoratul Scolar?Poate sunt trimisii guvernului de la Budapesta!!

  • Norick Răspunde

   Calmeaza-te @matrozul Portalului 🙂 Mai bine cu o bere rece la o terasa,decat cu nervi in fata monitorului… 😀

 4. Dr. Gabby Răspunde

  Asta e politizare pe față! UDMR a atins culmea nesimțirii! Dacă orice politician roman ar face chestii de astea, să susțină public un director, DNA l-ar aresta pe loc! Cum se traduce DNA în limbă maghiară, domnule Kereskenyi? Nem tudom?

 5. Palinka Răspunde

  Kereskenyi – DNA! Du-te cu inspectoarea ta!

 6. Satmarean Răspunde

  Durla oare din ce partid ii? Nu e cumva din PSD? Fatarnicilor! Mai bine ascultati inregistrarea lui Coica in care Govor recunoaste ca fiecare nevasta de preot ortodox ii pusa director sau adjunct la scoli. Deci: CIOCU MIC!

 7. Gafă gafelor Răspunde

  După poză asta Kereskenyi poate să o ia pe Gyongy de mâna și să dea cu subsemnatul la DNA pt numirile politice pe față. gabor ai pus-o!

 8. Marius ia Răspunde

  Asta ca asta, dar ce ziceți de Govorila care vrea sa-si pună contabilă penală, Ridica Tătar, mare șefă peste finanțele Consiliului Județean! Cred ca DNA de abia așteaptă să intre pe fir! Și apoi să vezi explozii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.