PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL Satu Mare va oferi 200 de ”ghiozdane liberale” copiilor nevoiași

Membrii Organizației municipală a PNL Satu Mare vor distribui 200 de ghiozdane cu rechizite școlare, în perioada 7-12 septembrie, copiilor nevoiași din municipiu și județ. Anunțul a fost făcut astăzi de către copreședintele organizaţiei municipale a PNL Satu Mare, Ileana Blidar.

Dorim să facem o activitate de amploare împreună cu organizația municipală PNL, intitulată Ghiozdanul Școlar sub egida ”Ghiozdanul Liberal”. Având în vedere că începe anul școlar ne-am gândit să oferim ghiozdane cu rechizite școlare pentru 200 de copii care nu își pot permite un ghiozdan nou la începerea anului școlar”, a declarat Ileana Blidar.

Cele 200 de ghiozdane vor fi distribuite atât în municipiul cât și în județul Satu Mare. Persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni caritabile și să doneze ghiozdane sau rechizite școlare sunt așteptate la sediul PNL de pe strada Vasile Lucaciu.

”Acțiunea aparține Organizației de Femei a PNL Satu Mare dar în ultima ședință a biroului municipal am stabilit de comun acord să dăm amploare acestei acțiuni. Biroul municipal având 70 de membri am stabilit o contribuție de fiecare membru, plus doi trei colegi de-ai noștri cu firme sau angajatori, care să ne ajute cu bani pentru achiziționarea rechizitelor școlare, ca să nu le dăm doar ghiozdane copiilor. O să vedem câți bani se vor strânge la final și dacă ne vor ajunge le vom lua și dulciuri copiilor”, a precizat copreședintele Organizației municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop.