Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL Satu Mare va oferi 200 de ”ghiozdane liberale” copiilor nevoiași

Iliana BlidarMembrii Organizației municipală a PNL Satu Mare vor distribui 200 de ghiozdane cu rechizite școlare, în perioada 7-12 septembrie, copiilor nevoiași din municipiu și județ. Anunțul a fost făcut astăzi de către copreședintele organizaţiei municipale a PNL Satu Mare, Ileana Blidar.

Dorim să facem o activitate de amploare împreună cu organizația municipală PNL, intitulată Ghiozdanul Școlar sub egida ”Ghiozdanul Liberal”. Având în vedere că începe anul școlar ne-am gândit să oferim ghiozdane cu rechizite școlare pentru 200 de copii care nu își pot permite un ghiozdan nou la începerea anului școlar”, a declarat Ileana Blidar.

Cele 200 de ghiozdane vor fi distribuite atât în municipiul cât și în județul Satu Mare. Persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni caritabile și să doneze ghiozdane sau rechizite școlare sunt așteptate la sediul PNL de pe strada Vasile Lucaciu.

”Acțiunea aparține Organizației de Femei a PNL Satu Mare dar în ultima ședință a biroului municipal am stabilit de comun acord să dăm amploare acestei acțiuni. Biroul municipal având 70 de membri am stabilit o contribuție de fiecare membru, plus doi trei colegi de-ai noștri cu firme sau angajatori, care să ne ajute cu bani pentru achiziționarea rechizitelor școlare, ca să nu le dăm doar ghiozdane copiilor. O să vedem câți bani se vor strânge la final și dacă ne vor ajunge le vom lua și dulciuri copiilor”, a precizat copreședintele Organizației municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop.

45 comentarii

  1. gigi Răspunde

    Sponsorizare de la Sarmex sau de la SarmexIn?

    • Blidar Ileana Răspunde

      Ghiciti singur.

      • gigi Răspunde

        Evident ca din bani furati de la sarmex,

        • Blidar Ileana Răspunde

          Sunteti doar un individ invidios pe succesul sotului meu, d-voastra nu ati fi furat daca ati fi putut?
          Cat despre mine, poate d-voastra nu sti ce grea e viata si ce greu e sa te ridici, prin cate am trecut si ce trebuie sa fac ca sa ma mentin?
          Caracterul sau recunostinta sunt parfum de poezie, in lupta zilnica care o dau cu mine insumi, si psighologul personal s-a dat batut si o zis ca sunt fara sanse, dar eu sunt mandra de mine si voi lupta cu toate femeile care sunt invidioare pe frrumusetea mea si impotentii care sunt frustrati de succcesul meu(dedicatie lui Adita).

  2. satmarean Răspunde

    Actiune bizar definita ” intitulată Ghiozdanul Școlar sub egida “Ghiozdanul Liberal””
    Cu asemenea oameni, cu o asemenea comunicare, nu prindeti nici locul III la Primaria Satu Mare…

    • Blidar Ileana Răspunde

      EGÍDĂ ~e f. Putere care protejează și ajută la realizarea unor acțiuni (culturale, sociale, politice etc.); ocrotire. ◊ Sub ~a (cuiva sau a ceva) cu ajutorul protector (al cuiva sau a ceva); sub auspiciile (cuiva). [G.-D. egidei] /<fr. égide, lat. aegis, ~idis

      • satmarean Răspunde

        Ce inteligenta sclipitoare, dar cine te-a invatat sa cauti in dictionar, cred ca te-a ajutat fiica ta, bravo ei, pacat de ce parinti are…..

      • satmarean Răspunde

        Se observa lipsa de profesionalism, stimata doamna. Formularile sunt suparatoare si, pe alocuri, incalca reguli elementare de gramatica limbii romane. Vocabularul este sarac, iar limbajul de lemn, specific perioadei ceausiste, se afla la el acasa. Doamna Blidar, decat sa comunicati asa, mai bine va angajati o persoana care sa se ocupe de comunicare! Nici dumneata si nici Pop Romeo nu faceti cinste PNL-ului.Nici macar liberalii neaosi nu va vor da votul lor. Oare cum veti explica, doamna copresedinte, reabilitarea lui Boc de catre PNL, dupa ce vechiul PNL l-a avut ca adversar politic?

  3. Blidar Ileana Răspunde

    Din dorinta de a face bine.

    • adi Răspunde

      Dute DUDUIE si veziti de treaba cu binele tau, cind ai lasat parinti copiilor caruia vrei sa le dai ghiozdane fara posibilitatea de a pune o pine pe masa ,, te-ai gindit cumva la sufletul acelor copii?

      • Blidar Ileana Răspunde

        Te cheama si Cozma?

        • coscorobel_porumbel Răspunde

          Daca ti-a ramas vreun ban, dupa ce ti-ai facut posterele cu care poluezi moral dpdv vizual zilnic viata satmarenilor din zona centrala, fa si tu o investitie mai serioasa in tine; mergi la un control psihiatric poate iti trateaza putin paranoia, cat despre caracterul infect, asta nu poate fi tratat decat de pamantul galben.

          PS. sa stii ca apreciez intuitia ta feminina, de a posta posterul cu chipul tau borat, deasupra ghenei de gunoi din centru, aici ai nimerit-o si ai intuit foarte bine unde iti este locul, felicitari

    • Ileana Blidar Răspunde

      Rectificare, din dorinta de a parveni, de a-mi face imagine pe banii donati de alti oameni din partid, poate poate ajung si deputat, ca doar cretinitatea ma recomanda, iar la lipsa de caracter sigur nu ma intrece nimeni in partid

  4. Blidar Ileana Răspunde

    ,,Din dorinta de a face bine,,

    • florica Răspunde

      Doamna cind ati lasat o multime de oameni fara munca la SARMEX vati gindit sa faceti bine?

      • Blidar Ileana Răspunde

        Nu a ramas nimeni fara loc de munca.Se fac si acum angajari la SARMEXIN.Va asteptam!www.sarmexin.ro

        • florica Răspunde

          Dupa ce ati supt ca o lipitoare toate activele de la Sarmex, si ati bagat-o in faliment,i-ati furat pana la urma si numele.
          Cu cacatul de firma Sarmexin, ati lasat pe drumuri o gramada de oameni, si pe urma aveti nesimtirea sa ii chemati sa se angajeze ca sluji la firma voastra de 2 lei? Atata nerusinare si impertinenta nu am mai vazut ca la tine.

          Bine ca ti-ai pus fata pe toate gardurile, da e bine si asa ca prostia si ipocrizia se vede de la mare distanta,

  5. gigi Răspunde

    Mai bine v ati vedea de mobila ca la domeniul politica sunteti varza, ghiozdanul liberal era o masura a vechiului pnl,nici macar nu aveti imaginatie sa gasiti,sa veniti cu ceva nou, daca credeti ca,cu un ghiozdan se face primavara si cu asta doriti sa ajungeti la putere va inselati amarnic, ca lumea nu uita ca pdl a parjolit tara asta si daca bine imi aduc aminte parca din pdl a-ti facut si dvs.parte

    • Blidar Ileana Răspunde

      Gigi Amoroso, in lumea ta fără speranța, gesturile umanitare nu contează? Spre știința ta, anonimule,afla ca, actiunea umanitara ” Rechizite școlare”, a fost inițiativa mea in anul 2002 in PNL Satu Mara. PLR – loouserii de azi, au rămas doar cu girafa, fără ghiozdan si fără votanti, dar meritandu- si din plin eticheta de trădători.Traiasca PSD in armonie cu Tariceanu!

      • gigi Răspunde

        doamna Blidar daca asa ma cheama Gigi, in opinia Dvs. inseamna ca sunt anonim? ma faceti sa rad, si pe mine ma intereseaza gesturile umanitare, dar va repet cu 200 de ghiozdane nu se face primavara, mai bine a-ti fi facut niste gesturi umanitare la vremea potrivita si nu a-ti fi taiat pensii, salarii si alte remuneratii, acum aceste actiuni sunt praf in ochi de bagare in seama sa mai apareti cu ceva in presa sa nu va uite lumea ( desi sunteti destul de vizibila in parcare la Somesu), dar haideti cu o masura, propunere benefica si concreta pt municipiul si jud. Satu Mare, nu cu “jucarii”, in rest numai de bine!

  6. Lingurar Răspunde

    Lenuta biata, este expresia mediocrității totale în care poate ajunge un partid! Ce ai făcut în viață ta, ceva care să te recomande? Și te mai afișezi în reclama pe dormeză! Vai de capul tău mic care nu știe nimic!

    • Blidar Ileana Răspunde

      Ma recomanda o vechimea de 25 de ani de munca in BCR,pregătirea profesională si rezultatele muncii mele,pe care le-am avut in domeniile in care am fost implicată. Iar referitor la reclama, nu cred ca am nevoie de aprobare de la tine pt a ne promova produsele fabricate in propria fabrica.Pe tine ce te recomanda? Servilismul de postac?

      • Lingurar Răspunde

        Ce profesionalism in cei 25 de ani la BCR, cele 4 credite care le-ai luat de la BCR si care se afla in declaratia de avere? Asta nu e conlict de interes, duduie?
        Ce profesionalism la Sarmexin, dupa ce ati supt ca o lipitoare toate activele de la Sarmex, ati furat pana la urma si numele cu cacatul de firma Sarmexin, ati lasat pe drumuri o gramada de oameni, si pe urma aveti nesimtirea sa ii chemati sa se angajeze ca sluji la firma voastra de 2 lei?
        Atata nerusinare si impertinenta nu am mai vazut, ca la tine.
        Ti-ar putea fi putin rusine,

  7. satmarean Răspunde

    Sunteti partid social-democrat sau ong care se ocupa cu activitati caritabile? Nu asta asteapta cetateanul nefericit de la un asa-zis partid liberal ci masuri concrete, proiecte de legi care sa sustina dezvoltarea economiei, ca doar aveti deputati o gramada care cica ne reprezinta interesele

  8. Dan.C Răspunde

    D-na Blidar,eu in calitate de satmarean, care de 25 de ani este supus numai la impozite si taxe,de voi liberalii, sau din alte partide,si pe care le furati in procent de 20-30% de unii politicienii,indiferent de coloratura politica, a-si fi dorit sa ANUNTATI PUBLIC, la nivel de judet cel putin,CA ATI DEPUS 200 de PLANGERI PENALE PENTRU CEI CARE AU DEVALIZAT JUDETUL ACESTA.Oare nu asa ar trebuii un politician sa vina in fata alegatorilor,spoliati pana-n maduva oaselor de UNII dintre voi de banii care puteau ajunge in salarii,sanatate,invatamant,etc,etc,?!

  9. sfatparintesc Răspunde

    Madame Lenuta, nu pierzi nici o ocazie sa te faci de ras. O femeie cu atatea calitati insirate in C.V.,ar fugii de penibil si de ridicol. Ai candidat,ti-ai numarat voturile, ai luat sutul nostru. Mai vrei unul.Il vei avea. Democratic.Prin vot . Nu avem nevoie de binele facut de tine. Fa-ti tie un pustiu de bine,stand o vreme pe tusa. Nu pe centura..Esti batrana pentru asta.

  10. Ileana Somnoroasa Răspunde

    D-na Blidar, nici o postare azi, e ora 12;00 si inca dormiti in interesul cetatenilor? Frumusetea cere sacrificii, adica somn, prostia ce cere? ca din betie stim ca se mai trezeste omul, dar din prostie si ipocrizie niciodata.
    Stati, poate sunteti la o sedinta foto si va deranjez, scuze…..
    semnat Un prieten drag din transilvania,

  11. Sorin Enache Răspunde

    Frumos plagiat! Ce te poti astepta de la o adunatura de matracuci, decat, sa copieze ce fac altii! Lipsiti de imaginatie si de fair play, adunatura aceasta de asa zisi liberali copieaza cu nerusinare actiuni de la alte partide politice! Normal daca mintea nu-i duce macar sa face ce fac altii! Tot fac ceva, nu?

  12. Penibil de Satu Mare Răspunde

    Ilenuta, cred ca ai vrut sa zici: „Din dorinta de a face ce fac altii! ”
    Ca nu va prea duce mintea la actiuni originale! Prost sa fii, noroc ca esti!

  13. Blidar Ileana Răspunde

    Si alti au furat, ce crezi ca eu sunt mai prosta sa nu imi incerc norocul? Pacat ca nu toti pot sa recunoasca adevarata valoare si frumuseatea mea. Invidia, invidia oamenilor e problema, care nu vor sa recunoasca ca eu sunt cea mai frumoasa de pe centura politica a orasului,

    • Blidar Ileana Răspunde

      Vad ca s-au inflamat postacii NESIMTITI din interiorul casei.Sunteti de o stupizenie vecina cu inconstienta,daca puteti afirma ca nu am voie sa accesez credite in calitate de salariat al unei banci.Aflati,prostilor,ca banca dimpotriva ofera facilitati salariatilor sai la dobanzi si comisioane.In privinta declaratiei de avere,nu eram obligata sa o depun, numai in calitate de candidat pentru un post de deputat, iar faptul ca voi stiti de creditele mele,dovedeste ca nu sunteti pentru mine niste colegi cu care sa ma mandresc, ci numai adversari.Acuzatiile voastre de doi bani,cusute cu ata alba,ma obliga sa nu va mai raspund, considerandu-va oameni fara creier,manipulati de interese pe care voi nu le intelegeti.Nu va mai asteptati la raspunsuri din partea mea.

      • satmarean Răspunde

        Este inadmisibil ca in calitatea pe care o aveti, de copresedinte a PNL, sa folositi un asemenea vocabular! Reactiile acestea va descalifica, doamna Blidar. Nu sunteti constienta ca va faceti rau raspunzand la toate provocarile?

        • Blidar Ileana Răspunde

          D-na “satmarean”, credeti ca nu stiu cine sunteti, vorbim cand ne vedem la partid, sa stiti ca v-am notat pe lista mea neagra, aveam totusi alte sperante si nazuit de la d-voastra, stimata “doamna”.

          Mati dezamangit definitiv,

      • Observatorul neuronal Răspunde

        Citeam printre comentariile de mai sus ca Lenuta e dusa cu pluta pe somes, dar nu am crezut pana acum.

        Paranoia e instalata definitiv la mansarda, dusmanii din partid s-au transformat in adversari.

        Atat de labila, incat isi demigreaza proprii colegi. Spor, te prinde bine pozitia asta, te rog zambeste mai comercial 😉

        Mi-am adus aminte de declaratie, ea e publica sigur au publicat-o colegii partid a moadmazelei

        http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP254_111453-C30-I780_2-ANI_BEC3-L290-00001%5B048748%5Dready//DA_2014-05-03_BLIDAR%20ILEANA_61057897.pdf

        medicamente, medicamente,

        va rog, repede medicamente,

        semnat Ilenuta-diliuta

      • Democratia liberala Răspunde

        Machiajul incepe sa crape, prin fisuri rasare adevarata fata intunecata si lipsita de caracter a “distinsei” doamne.
        Cu un asemenea limbaj si insinuari va faceti de rusine partidul din care faceti parte, pe colegii care va tolereaza toate obrajniciile care le faceti.

  14. Dan.C Răspunde

    D-na Blidar,din pacate ati facut o greseala impardonabila folosind tot felul de epitete la adresa unor cetateni ce posteaza la subsolul acestui articol.Inca nu ati inteles ca in politica indiferent cum intrii,constient sau inconstient de consecinte,veti gasi o armata de nemultumiti foarte vocali( uneori pe buna dreptate) sau platiti sa fie nemultumiti.Dar calitatea ca om,sau de ce nu?ca politician ,VA OBLIGA sa fiti rezonabil si civilizat.
    Ce tip de om sunteti ?si mai ales CE politician ,sa va permiteti sa jigniti in asa hal cetatenii care posteaza, mai mult sau mai putin civilizati, nemultumiti de ceea ce le-au oferit in 25 de anii PARTIDELE si POLITICIENII.Cu regret d-na Blidar,dar nici dvs.nu va deosebiti de unii din cei admonestati,mai mult decat atat,vocabularul folosit este,din punctul meu de vedere,sinucigas, pentru viitorul dvs.ca politician.
    Cu un mare regret,un liberal neinregimentat politic.
    PS.Mai sus am postat o solicitare de a face ceva impotriva politicienilor corupti din Satu Mare, pentru a CASTIGA INCREDEREA CETATENILOR.Din pacate ca politicieni oricate cadouri ati face,din suflet,din mila,TOT MITA ELECTORALA va fi perceputa de unii cetateni.
    Asa ca mai reflectati putin,nu de alta dar POPORUL s-a mai DESTEPTAT.

  15. Prietena ta buna Răspunde

    Va rog sa tratati toate comentarii de mai sus, ca un pamflet.
    O zicala romaneasca spune “Nu te baga in laturi ca te mananca porci”.
    D-na Blidar este o persoana deosebita, inimoasa si cu multa buna crestere.
    Imi place deosebit de mult cum imi zambeste de pe cladirea de pe Coposu.

    Oameni sunt doar invidiosi pe succesul ei,ca face niste prajituri atat de bune.

    Va rog nu luati in seama comentariile de mai sus, eu chiar o sustin si o voi vota pe d-na deputat Ileana, merita pentru toate eforturile care le depune.

    Felicitari, continua tot asa,

    Irina

    • Blidar Ileana Răspunde

      Multumesc, tu esti o adevarata satmareanca, care poate sa-si de-a seama de adevaratii oameni valorosii.
      Increderea care mi-o acorzi si votul tau, imi da puterea si simt cum imi bate vantul in aripi, voi continua sa fiu ceea ce am fost si pana acum.
      Nu ma voi schimba si nu voi tine seama de comentariile oamenilor rai,

  16. Liberala Răspunde

    D-na Blidar e o persoana deosebita, nu va mai luati gratuit de ea. Este o valoare, co-pres la municipiu, presedinta la judet femei si are f multa energie si e foarte apreciata dovada functiile care le detine, si eu sigur am sa o votez ca deputanta.

    Si ar trebui promovat mai mult femeile si sa mai primeasca inca ceva functie daca e disponibila, sunt convinsa ca ea poate face mult mai multe,

    Succes Ileana,

  17. sustinem pe Ileana Răspunde

    O sustinem pe Ileana , este cea mai buna, nu te uita la rautatile care se scriu despre tine, sunt doar oameni invidiosi pe supcesul tau,

  18. Observatorul neuronal Răspunde

    Bravo, si-a activat cucoana postacii, sau isi scrie singura oda.

    Asa se vede adevarata fata a unor oameni si caracterul, si mai au pretentie sa fie votati sau cred ca reprezinta ceva pentru oameni si vrea sa-i reprezinte prin parlamente sau cine stie pe unde.

    Ca om cu convingeri liberale de 4 generatii, ma intreb sincer cum ma poate reprezenta pe mine o asemenea persoana.

    Am avut mari sperante dupa ce am scapat de clica lui Sisi si Stef, dar sunt profund dezamagit de persoane ca Blidar si Pop Romeo, persoane care nu reprezinta nimic pt liberalismul satmarean,

    Din pacate in aparitia unui vid de putere, s-au strins ca mustele la cacat diversi indivizi care cred ca reprezinta ceva pt pnl satu mare.

    Sunt doar niste oportunisti,

    Poate adevaratii liberali se trezesc si se scutura de ei, de indivizi din Ferentari care se recomanda deputati de Satu Mare desi nu au primit nici un vot pe care sa-l foloseasca ca si hartie igienica si acum se sterg cu mana la fund, iar pe urma au neobrazarea sa intanda mana sa dau mana cu ei.

    Legat de individa din discutie, lasati-ma sa nu spun nimic,

  19. gigi Răspunde

    Ileana, Ileana mai bine ramaneai la banca si discreta, dar ai vrut sa fi vedeta, te ai bagat singura in troaca de porci, nu esti pnl ista, Tu esti PeNibiLa doamna! Pe la la colegul de partid dr. “Menajer” ati fost la un consult in ultima vreme nu va suparati ca va zic!

  20. Blidar Ileana Răspunde

    Buna tuturor! Imi plac mesajele si apreciez osteneala dv. Sincer, toate m-au ajutat. Identitatea mea reala de postare este doar cea cu fotografia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.