PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Persoane noi în conducerea Clubului Olimpia: Radu Ardelean și Octavian Ardelean

Consilierii locali Radu Ardelean (ALDE) și Octavian Ardelean (PSD) au fost aleși astăzi în ședința de Consiliul Local, membri în Comitetul Director al Clubului Olimpia Satu Mare. Grupurile de consilieri UDMR și PNL s-au aliat și de această dată și nu și-au numit niciun membru.

După ce Comitetul Director al Clubului Olimpia a rămas fără doi membri, consilierii locali Radu Ardelean și Octavian Ioan Ardelean au fost aleși și votați în unanimitate de către colegii din Consiliul Local, pentru a ocupa locurile libere. În cadrul ședinței, atât consilierul Magyar Lorand (UDMR) cât și consilierul Adrian Albu (PNL), au ținut să precizeze că nu au propus niciun membru din partea grupurilor pe care le reprezintă politic.

”Noi vrem în continuare ca acest club să meargă mai departe să aibă un viitor. Nu propunem niciun membru din partea grupului UDMR, deoarece în continuare avem nemulțumiri față de comunicarea ce există la nivelul acestui club. Le urez mult succes colegilor mei din Consiliul Local în activitatea lor și rezultate cât mai bune la acest club. Propunem și promitem finanțare în continuare acestui club din Satu Mare”, a declarat Magyar Lorand.

”Suntem în aceeași situație, și ca să fie clar ni s-a propus să alegem niște persoane în Consiliul de Administrație. Am mulțumit pentru această ofertă, dar vreau să spun că s-a dovedit a fi destul de dificil să găsim măcar o persoană care să intre în acest organism. Asta nu înseamnă că nu suntem curioși în continuare de ce se va întâmpla la club și mai ales din punct de vedere financiar, mai ales că sunt doi colegi de-ai noștri de consiliu care vor fi acolo”, a afirmat Adrian Albu.