Ultima actualizare: azi, 07:18

Locale

Persoane noi în conducerea Clubului Olimpia: Radu Ardelean și Octavian Ardelean

ardelean radu, ardelean octavianConsilierii locali Radu Ardelean (ALDE) și Octavian Ardelean (PSD) au fost aleși astăzi în ședința de Consiliul Local, membri în Comitetul Director al Clubului Olimpia Satu Mare. Grupurile de consilieri UDMR și PNL s-au aliat și de această dată și nu și-au numit niciun membru.

După ce Comitetul Director al Clubului Olimpia a rămas fără doi membri, consilierii locali Radu Ardelean și Octavian Ioan Ardelean au fost aleși și votați în unanimitate de către colegii din Consiliul Local, pentru a ocupa locurile libere. În cadrul ședinței, atât consilierul Magyar Lorand (UDMR) cât și consilierul Adrian Albu (PNL), au ținut să precizeze că nu au propus niciun membru din partea grupurilor pe care le reprezintă politic.

”Noi vrem în continuare ca acest club să meargă mai departe să aibă un viitor. Nu propunem niciun membru din partea grupului UDMR, deoarece în continuare avem nemulțumiri față de comunicarea ce există la nivelul acestui club. Le urez mult succes colegilor mei din Consiliul Local în activitatea lor și rezultate cât mai bune la acest club. Propunem și promitem finanțare în continuare acestui club din Satu Mare”, a declarat Magyar Lorand.

”Suntem în aceeași situație, și ca să fie clar ni s-a propus să alegem niște persoane în Consiliul de Administrație. Am mulțumit pentru această ofertă, dar vreau să spun că s-a dovedit a fi destul de dificil să găsim măcar o persoană care să intre în acest organism. Asta nu înseamnă că nu suntem curioși în continuare de ce se va întâmpla la club și mai ales din punct de vedere financiar, mai ales că sunt doi colegi de-ai noștri de consiliu care vor fi acolo”, a afirmat Adrian Albu.

 

14 comentarii

 1. unde am ajuns?!?!? Răspunde

  Aceștia în consiliu de administrație la Olimpia.dar ce ii recomanda? “Vastă” lipsă de experiență în domeniul fotbalului¿?

 2. Hagi Răspunde

  Ce treaba are dl. Tavi ARDELEAN cu fotbalul? El e f bun la batut din gura, dar 0 realizari…La fotbal trebuie oameni care sa cunoasca fenomenul, nu vanzatori de covoare si marionete de a lu Govor…

 3. Raul Răspunde

  Marele consilier Tavi Ardelean e pe langa fotbal…El era bun la altceva dar nu fotbal…Ar trebui sa fie o gluma numirea asta…

 4. Libertate pentru suporteri Răspunde

  As vrea sa aud ce vb dl Tavi intr-o conferinta de presa la adresa fotbalului, macar stie ce e ala ofsaid? Sau minge de albitru…E de inteles ca e pus acolo ca Govor sa fie mai aproape de echipa…

 5. ioana Răspunde

  NU știu care e problema voastră. …sincer dnul Tavi chiar a făcut multe pentru a-i ajuta pe cetățenii din zona Curtuiuş , e omul care se zbate pt cetățeni. Pt prima data în zona Curtuiuş se face un parc pt copii ceea ce nu a existat în zona respectiva.noi îl susținem și îi mulțumim pt tot ceea ce face pt noi.

 6. ioana Răspunde

  Nu mai vorbesc de canalizare, trotuare începute deci se vede ceva de când este Tavi consilier.șincer as fi vrut Curpas și PREOTUL Pasca sa fi făcut ceva pe perioada mandatului.

  • Pop Ioan Răspunde

   Ioana, ce te astepti de la un fost lingau securist ca si Kurpas (pardon Curpas).Dupa revolutie s-a refugiat in Canada unde i-a fost tras un sut unde trebuie si a re-aterizat la Satu Mare.

 7. Cipri Răspunde

  Cetățenii din zona Curtuiuş îl susținem. ..bravooo Tavi hai sa te vedem Viceprimar !

 8. razvan Răspunde

  Mă bucur pt ca Tavi se alătură echipei.este un om de milioane și se zbate pentru a face lucruri bune.

 9. Andrada Răspunde

  Mulțumesc Domnului Ardelean Octavian pentru toate realizările dânsului. Țin sa mulțumesc in special pentru trotuarul de asfalt facut pe Lucian Blaga deoarece in momentul de față nu merg prin noroi oamenii la biserica si la cimitir. Nu cred ca are rost sa specific toate realizările Domnului Ardelean deoarece oamenii ce locuiesc in zona Curtuiuș au vazut si ii mulțumesc de fiecare data pentru tot!!! Mulțumim Domnule consilier!

 10. Nicu Răspunde

  Cei care nu il cunosc pe Domnul Tavi va rog sa tăceți din gura, nu știți faptul ca in cartierul Curtuius de cand este consilier Domnul Ardelean s-au facut multe care nu le știe tot orașul deoarece nu este o persoana care sa se afirme ca alții!!! Vreau sa ii mulțumesc pentru spațiul de joaca care l-a facut pentru noi, tinerii!!! Cand eram mai tânăr nu aveam unde sa joc fotbal, ne jucam pe terenul din spatele casei (zona actuala a parcului industrial), ne făceam porți din pietre… Acum avem porți din fier, avem aparate de joaca pentru copiii!!!!

 11. Raul Răspunde

  Dragi postaci de mai sus, ce legatura are parcurile cu fotbalul?adica despre ce vorbim aici?Voi dati de inteles ca daca un om face un lucru bun, e bun la toate? E fotbal oameni buni nu politica!!!

 12. What?? Răspunde

  Octavian Ardelean nu e fostul sofer de la BCR ? De cand e asta atat de mare specialist in fotbal sau in altceva ?!In ce kkt de partid e ?La PSD? Rau or ajuns astia daca viitorul lor sta in sfertodocti !

 13. gutza Răspunde

  Dar babut când pleacă? Ha?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.