PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PNL Satu Mare: Petric şi Silaghi l-au ales pe Ponta. Au uitat de România

În cursul zilei de marţi, 29 septembrie 2015, în Parlamentul României a avut loc votul pe moţiunea depusă de PNL, intitulată: “Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”. Parlamentarii puterii au ales să se asocieze premierului Victor Ponta, trimis în judecată recent, să îl susțină și să păstreze astfel România într-o zonă întunecată pe harta lumii.

Toate mesajele de schimbare a comportamentului public transmise în ultimele luni de liderii PSD, UNPR și ALDE s-au dovedit cu aceasta ocazie de o maximă ipocrizie. Nici nu mai contează dacă susținerea pentru premierul Ponta, este una pentru propriile interese sau doar pragmatic politică. Alianța PSD-UNPR-ALDE a arătat ce valori politice îmbrățișează.

Constatăm că în urma apelului lansat de Partidul Naţional Liberal, parlamentarii sătmăreni au susţinut moţiunea Partidului Naţional Liberal, cu excepţia deputaţilor Octavian Petric şi Ovidiu Silaghi.

Petric şi Silaghi au ales să îl susţină, trup și suflet, pe Ponta, pentru cine știe ce interese.

Petric şi Silaghi au ales să spună NU unei Românii normale.

Deputaţii Petric şi Silaghi au ales să ignore zecile de mii de sătmăreni care au cerut şi semnat demisia lui Ponta și merită aceeași soartă ca acesta: ieșirea grabnică din politică.

 Sursa: Departamentul de Comunicare PNL Satu Mare