PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tiberiu Csik îşi critică jucătorii. „5-6 reuşesc să alerge tot meciul, restul nu”

Antrenorul sătmărenilor era foarte supărat la finalul partidei pierdute de echipa sa în faţa „Bătrânei Doamne”. Acesta a acuzat, pe bună dreptate, lipsa de concentrare, disponibilitatea fizică, precum şi lipsa de atitudine a jucătorilor săi. Deşi nu a făcut o tragedie din pierderea partidei, acesta şi-a asumat rezolvarea problemelor din vestiar şi speră ca Olimpia să reintre în forma bună cu care a început campionat, mai ales acum că jucătorii sunt cu salariile la zi.

„Am primit gol iarăsi după o fază fixă. Exact ca şi la Târgovişte. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli. Am pierdut iarăşi pe mâna noastră, pe greşeli individuale. Nu este normal ca 5-6 jucători să poată alerga tot meciul, să tragă tare şi restul nu. Ori sunt prea obosiţi, ori asta le e valoarea, ori le lipseşte atitudinea. Sigur, pentru oamenii din tribune, a fost un meci frumos şi spectaculos, dar noi suntem supărați. Eu trebuie să rezolv problema, în vestiar. Să văd care sunt motivele pentru care 5-6 jucători se simt bine, iar restul nu”, a declarat Tiberiu Csik.

Chestionat despre faptul că a decis poate prea repede să se retragă în apărare la pauză şi să îl scoată pe Faur în minutul 54, Csik şi-a prezentat motivele: „Faur s-a plâns la pauză care are stări de greaţă şi că nu mai poate. I-am transmis să mai stea pe teren până gândesc înlocuirea. Nu vroiam să riscam ceva grav. O parte a jucătorilor nu au mai putut să alerge după jumătatea jocului, au clacat fizic și pishic”.

Antrenorul „galben-albaştrilor” priveşte totuşi cu realism desfăşurarea campionatului. „Se  mai pot întâmpla foarte multe până la finalul campionatului. Suntem doar în etapa a IV-a. Multe se mai pot întâmpla până în ultima etapă. Pentru noi ar fi o mare realizare să prindem unul din cele şase locuri de playoff. O să trecem peste această înfrângere şi trebuie să ne revenim până la meciul următor cu Târlungeni”, a încheiat Csik.