Ultima actualizare: azi, 17:36

Sport

Tiberiu Csik îşi critică jucătorii. „5-6 reuşesc să alerge tot meciul, restul nu”

Tataru a facut un meci bun si continua evolutiile bune in tricoul galben-albastruAntrenorul sătmărenilor era foarte supărat la finalul partidei pierdute de echipa sa în faţa „Bătrânei Doamne”. Acesta a acuzat, pe bună dreptate, lipsa de concentrare, disponibilitatea fizică, precum şi lipsa de atitudine a jucătorilor săi. Deşi nu a făcut o tragedie din pierderea partidei, acesta şi-a asumat rezolvarea problemelor din vestiar şi speră ca Olimpia să reintre în forma bună cu care a început campionat, mai ales acum că jucătorii sunt cu salariile la zi.

„Am primit gol iarăsi după o fază fixă. Exact ca şi la Târgovişte. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli. Am pierdut iarăşi pe mâna noastră, pe greşeli individuale. Nu este normal ca 5-6 jucători să poată alerga tot meciul, să tragă tare şi restul nu. Ori sunt prea obosiţi, ori asta le e valoarea, ori le lipseşte atitudinea. Sigur, pentru oamenii din tribune, a fost un meci frumos şi spectaculos, dar noi suntem supărați. Eu trebuie să rezolv problema, în vestiar. Să văd care sunt motivele pentru care 5-6 jucători se simt bine, iar restul nu”, a declarat Tiberiu Csik.

Chestionat despre faptul că a decis poate prea repede să se retragă în apărare la pauză şi să îl scoată pe Faur în minutul 54, Csik şi-a prezentat motivele: „Faur s-a plâns la pauză care are stări de greaţă şi că nu mai poate. I-am transmis să mai stea pe teren până gândesc înlocuirea. Nu vroiam să riscam ceva grav. O parte a jucătorilor nu au mai putut să alerge după jumătatea jocului, au clacat fizic și pishic”.

Antrenorul „galben-albaştrilor” priveşte totuşi cu realism desfăşurarea campionatului. „Se  mai pot întâmpla foarte multe până la finalul campionatului. Suntem doar în etapa a IV-a. Multe se mai pot întâmpla până în ultima etapă. Pentru noi ar fi o mare realizare să prindem unul din cele şase locuri de playoff. O să trecem peste această înfrângere şi trebuie să ne revenim până la meciul următor cu Târlungeni”, a încheiat Csik. 

3 comentarii

  1. gutza, babutza Răspunde

    cei care nu au reusit sa alerge repriza a doua erau obositi de la fuga trasa la casele de pariuri…

  2. tibike tibike Răspunde

    drage tibike , nu vezi ca esti penibil tibike??? oadata is de vina salariile neprimite , odata is de vina 5-6 jucatori , dar mai tibike tu nu esti de vina???foame maxima ce esti tibike dragom

  3. Sanchez Răspunde

    Daca ai macar un gram de onoare si o lingurita de creier, nu te pui sa ataci antrenorul care isi da si sufletul pentru clubul asta, user tibike tibike.

    Tiberiu Csik a stat langa echipa asta si la bine la greu, a trecut prin toate greutatile cu ea, a strans din dinti cand toti erau impotriva ei si a adus-o in divizia b.

    Tu ce realizari ai in viata? Ai facut o gluma proasta pe net azi, dar in rest?
    Iti doresc sa te loveasca traznetul la urmatoarea furtuna din oras, ratatule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.