PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

UPDATE Accident mortal între Satu Mare și Botiz. Un taximetrist a decedat pe loc (FOTO)

UPDATE: Poliţia Satu Mare a făcut publice astăzi rezultatele anchetei accidentului, rezultând că vinovat este taximetristul de 61 de ani care a  efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura, fiind lovit de BMW.

“În data de 21.11.2015, în jurul orei 12.35, în timp ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe DN 19, la km 136+960 m, în afara municipiului Satu Mare, S. Francisc de 61 ani a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de S. Andras de 29 ani și care se angajase în efectuarea unei depășiri. 

În urma accidentului a rezultat decesul lui S. Francisc, precum și rănirea gravă a conducătorului auto S. Andras și a lui I. Constantin de 27 ani, pasager în autoturismul BMW.

Conducătorului autoturismului BMW i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”, precizează Poliţia.

Sâmbătă – ora 14:00 – Un accident mortal a avut loc astăzi între Satu Mare și Botiz. În urma accidentului un taximetrist, în vârstă de 61 de ani, a decedat și alte două persoane rănite au fost preluate de echipajele SMURD și transportate de urgență la spital.

Conform primelor informații, șoferul unui BMW, cu numere de înmatriculare de Portugalia, circulând cu o viteză excesivă, a intrat într-o depășire neregulamentară și s-a izbit frontal de un taxi ce venea din contrasens. Din nefericire, impactul a fost unul frontal, iar taximetristul a rămas încarcerat și a decedat pe loc.

La fața locului au fost echipajele de descarcerare, Poliție, SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu detalii.