PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dan Băbuț îl invită pe Cozma să verifice documentele clubului

Președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, i-a lansat astăzi o invitație consilierului județean Adrian Cozma să meargă la club și să verifice toate documentele, asta după ce a acuzat conducerea clubului de cheltuirea nejustificată a unor sume de bani.

”Îl invit eu public pe domnul Adrian Cozma, dacă dorește să se implice, să vină în locul colegului său, în board-ul director și să ajute și el clubul dacă chiar își dorește ca acest oraș să mai aibă o activitate. Îi dăm toate actele de care are nevoie, dar în primul rând să facă o hârtie că dorește, nu să ne dea prin presă că el mi-a solicitat hârtii și răspunsuri vizavi de cheltuiala a 5 milioane de lei. Eu nu am primit nicio hârtie, clubul nu a primit nicio hârtie, la Consiliul Județean și Primărie nu a fost nicio solicitare. Dacă solicita cu siguranță primea toate deconturile și hârtiile de care are nevoie”, a declarat președintele, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Băbuț a mai spus că este un atac foarte grav care afectează și pătează imagine clubului, un atac nejustificat atâta timp cât consilierul județean nu s-a interesat de modul de funcționare a clubului și că ”nu știe nici măcar din ce este alcătuit board-ul director al clubului și cum funcționează el”.