Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

Dan Băbuț îl invită pe Cozma să verifice documentele clubului

Dan Babut (17)Președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, i-a lansat astăzi o invitație consilierului județean Adrian Cozma să meargă la club și să verifice toate documentele, asta după ce a acuzat conducerea clubului de cheltuirea nejustificată a unor sume de bani.

”Îl invit eu public pe domnul Adrian Cozma, dacă dorește să se implice, să vină în locul colegului său, în board-ul director și să ajute și el clubul dacă chiar își dorește ca acest oraș să mai aibă o activitate. Îi dăm toate actele de care are nevoie, dar în primul rând să facă o hârtie că dorește, nu să ne dea prin presă că el mi-a solicitat hârtii și răspunsuri vizavi de cheltuiala a 5 milioane de lei. Eu nu am primit nicio hârtie, clubul nu a primit nicio hârtie, la Consiliul Județean și Primărie nu a fost nicio solicitare. Dacă solicita cu siguranță primea toate deconturile și hârtiile de care are nevoie”, a declarat președintele, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Băbuț a mai spus că este un atac foarte grav care afectează și pătează imagine clubului, un atac nejustificat atâta timp cât consilierul județean nu s-a interesat de modul de funcționare a clubului și că ”nu știe nici măcar din ce este alcătuit board-ul director al clubului și cum funcționează el”.

 

 

7 comentarii

 1. Cristian Răspunde

  Babut – cel mai bine platit bugetar din Satu Mare, cu aproape 100 milioane lei vechi lunar, ca city manager, sef Olimmpia, consultanta bani europeni etc, si cu nevasta la banca, ce sa mai…oameni aranjati, era sa uit, au si bona la copiii lor. Un model de urmat pt tinerii satmareni cum sa faca bani. Sa tot fi bugetar nu?

 2. florin Răspunde

  Asta-i prost?? pai documentele le-o verificat Curtea de Conturi, nu? Alea sa le faca publice sa le vada satmarenii, ca doar n-a merge Cozma sa le verifice, prostovane!

 3. craciun Răspunde

  Interesant ce deschisi au devenit acum baieti a intrat frica in ei dupavizita DNA la CJ,,

 4. lia Răspunde

  Domnule babut sunteti platit din bani publici prin urmare cred ca nu e cazul sa fiti obraznic , mai puneti mana pe legea administratiei publice, pe lg ce reglementeaza transparenta decizionala , pe lg ce reglementeaza comunicarea informatiilor legate de cheltuirea banilor public( daca nu le stiti spuneti ca va dau numere lor). Dupa ce le studiati si va ti aminti ca Cosma este consilier judetean sunt sigur ca ati comunica cu profesionalism si responsabilitate orice data sau informatiie legata de cheltuirea banilor publici! Pana atunci va rog nu fiti obraznic , mincinos, santeti tanar nu va sade ! Vedeti ca obraznicii au fost de curand vizitati prin birourile cele mai, e pacat de tineretea dvs!

 5. sorin Răspunde

  Domle, vrem sa vedem negru pe alb ce o zis Curtea de Conturi! Iesi in conferinta si citeste-ne din Raportu ala, ce zice despre Olimpia! Asta ne intereseaza, nu cuvintele noi ce le-ai invatat la cursul ala, Auzi, BOARD DIRECTOR!!!

 6. gigi Răspunde

  doi de un leu: babut si cozma!

 7. Ultras Răspunde

  Ce cauta miercuri la ora 14 babut la meci? Nu era in timpul celuilalt servici? A fost pontat pentru ziua aceea de lucru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.