PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ştef: Alocare istorică judeţului Satu Mare. Vreau să-i mulţumesc public d-lui Govor!

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a făcut unele precizări cu privire la vizita celor 10 miniştri din Guvernul Ponta care s-au aflat în weekend în judeţ.

Ştef a dat asigurări că sumele promise de ministrul Dezvolării există printr-un credit contractat de Guvern. Astfel, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, judeţul Satu Mare primeşte în acest an suma de 716.453.900 lei pentru 92 de proiecte.

“Aceste sume chiar există, sunt credite de angajament şi se vor semna acte adiţionale la contracte cu suma integrală şi se vor finaliza. Vorbim de 92 de proiecte în momentul de faţă în judeţul Satu Mare”, a afirmat Ştef.

Banii vor fi utilizaţi pentru modernizarea drumurilor judeţene, pentru proiectele primăriilor, dar şi pentru finalizarea pârtiei de schi Luna Şes.

În acest desant, că-l numim PSD, că-l numim cum vrem, în judeţul Satu Mare, va fi de fapt o alocare istorică pentru judeţul Satu Mare privind proiectele de infrastructură. (…) Vreau să spun că această alocare este una istorică, dl. Govor n-a putut să fie prezent pentru că a fost prezent în acele evenimente politice, dar faptul că am reuşit să facem de la judeţ, de la Consiliul Județean să sprijinim aceste investiţii eu cred că este cea mai mare realizare, şi vreau să-i mulţumesc public domnului vicepreşedinte Mircea Govor pentru acest lucru, în numele locuitorilor judeţului Satu Mare şi în numele primarilor, a tuturor celor care vor beneficia de acele investiţii“, a spus Ştef.