Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Ştef: Alocare istorică judeţului Satu Mare. Vreau să-i mulţumesc public d-lui Govor!

Adrian StefPreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a făcut unele precizări cu privire la vizita celor 10 miniştri din Guvernul Ponta care s-au aflat în weekend în judeţ.

Ştef a dat asigurări că sumele promise de ministrul Dezvolării există printr-un credit contractat de Guvern. Astfel, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, judeţul Satu Mare primeşte în acest an suma de 716.453.900 lei pentru 92 de proiecte.

“Aceste sume chiar există, sunt credite de angajament şi se vor semna acte adiţionale la contracte cu suma integrală şi se vor finaliza. Vorbim de 92 de proiecte în momentul de faţă în judeţul Satu Mare”, a afirmat Ştef.

Banii vor fi utilizaţi pentru modernizarea drumurilor judeţene, pentru proiectele primăriilor, dar şi pentru finalizarea pârtiei de schi Luna Şes.

În acest desant, că-l numim PSD, că-l numim cum vrem, în judeţul Satu Mare, va fi de fapt o alocare istorică pentru judeţul Satu Mare privind proiectele de infrastructură. (…) Vreau să spun că această alocare este una istorică, dl. Govor n-a putut să fie prezent pentru că a fost prezent în acele evenimente politice, dar faptul că am reuşit să facem de la judeţ, de la Consiliul Județean să sprijinim aceste investiţii eu cred că este cea mai mare realizare, şi vreau să-i mulţumesc public domnului vicepreşedinte Mircea Govor pentru acest lucru, în numele locuitorilor judeţului Satu Mare şi în numele primarilor, a tuturor celor care vor beneficia de acele investiţii“, a spus Ştef.

 

18 comentarii

 1. Florin GAL Răspunde

  Limba lui Stef TREI FACULTATI intr-una singura!!!
  Acum ca tot se apropie alegerile locale, LIMBA LUI stef TREI FACULTATI (intr-una singura) dă târcoale dosului presedintelui PSD (Govor)… La Dr. Coica nu mai merge!
  Fara sustinerea PSD, stef nu mai castiga nici macar PRESEDINTIA unei scari de bloc!!!
  Are fi trebuit sa-i multumeasca domnului Dr. Coica zilnic in acesti 4 ani!
  Dar s-a in tamplat sa loveasca mana care l-a UNS presedinte…
  Stilul caracteristic al lui stef TREI FACULTATI INTR-UNA SINGURA!!!

 2. Florin GAL Răspunde

  Lunga limba ai “domnule” stef TREI FACULTATI INTR-UNA SINGURA!!!
  Lasa-l pe Govor sa anunte! Daca tot zici ca e meritul lui…
  Defapt mai vroiai o poza in ziare… Daca tot deschizi usa cu capul la redactiile ziarelor unde apari foarte REGULAT!!! :)))

 3. satmarean Răspunde

  Ce gluma buna ! “Ştef: Alocare istorică judeţului Satu Mare. Vreau să-i mulţumesc public d-lui Govor! ” -pentru ce , nene Stef ?!…Ha-ha-ha! Of,politicienii astia !….

 4. Satmarean Răspunde

  Eu mă bucur ca vin bani în județ! Ăia care comentează, cred ca nu au făcut în viața lor nici măcar un coteț!
  (N-am găsit altă rimă!)

 5. ardelean Răspunde

  Iarasi inaugureaza astia Luna Ses….deja de vre-o 5-6 ani tot placa asta o aud…mai terminati odata cu ea. Concentrati-va pe al 3-lea pod, Mall, Mc Donalds, centura etc..

 6. bin Răspunde

  ce personaje parvenite ….aceleasi lucrari de 5-6 ori bani prin firme si disimulare…oare nu se vede….ei na

 7. Hhhhh Răspunde

  Multumim din inima partidului!!!

 8. Zaha Florin Răspunde

  cati bani s-au bagat in luna ses aia de cacat puteam face din judetul asta o bijuterie…oricum n-o sa aiba mai nici un turist,e aiurea tot proiectul ala,de zeci de ani s-au bagat munti de bani…si tot nu e gata,in orice loc din lume era gata de o groaza de ani,nu va mai saturati porci ordinari.

  • una Răspunde

   cum le stiti voi pe toate! in loc sa va bucurati ca vin banii in judet iar aruncam cu noroi in stanga si in dreapta! de aceea si merge cum merge tara asta…. Hai sa ne schimbam nentalitatea asta de 2 lei, daca a facut cineva ceva bun sa recunoastem, oricine ar fi el, orice religie, culoarea pielii, ori culoare politica, daca a facut rau, la fel criticat, ca e unul din ai lor, ca e unul din ai nostrii!

 9. satmarean Răspunde

  Stef il cam perie pe Mircea Govor… Se pregateste sa treaca la PSD?

 10. satmarean Răspunde

  Sunt si fonduri pentru centura si pentru pod? Ne mai duci mult cu zaharelul?

 11. Sătmărean Răspunde

  Ridica-i o statuie lui Govor, domnule Stef!

 12. florin Răspunde

  oare banii se vor folosi la al 3-lea pod?? sau vor face drumul spre homoroade pe care il promit ca il fac de cel putin 10 ani ???

 13. nicu Răspunde

  Cand veti turna primul mc de beton la pod3 sau centura sa ne anuntati.Pana atunci tot ce vine de la STEF,GOVOR &company e numai gargara si propaganda ca tot vine un an electoral.

 14. satmarean Răspunde

  Stilul acesta de politician, ce isi lauda subaltenul pentru aranjamente, merita doar dispret! Se observa ca e absolvent de Educatie fizica si sport.

 15. asder Răspunde

  sefu si-a dat demisia.
  adio 150 milioane de euro.

 16. Satmarean Răspunde

  Adio Ponta …adio investitiiiii…..adio govor, stef….

 17. Patriotul Răspunde

  Adio,Ponta! Adio, Govor, Stef si compania! Dati-va demisia, impreuna cu toti incompetentii din subordine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
300 de ani de la nașterea Episcopului Greco-Catolic Grigore Maior

În anul 2015 se împlinesc 300 de ani de la naşterea Episcopului Greco-Catolic Grigore Maior. În acest sens, Episcopia Română...

Închide