PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un nou protest diseară la Satu Mare. Ce se va striga!

După ce ieri peste 1.000 de sătmăreni, majoritatea tineri, au protestat față de clasa politică, în centrul nou din municipiul Satu Mare, sătmărenii au anunţat pentru astăzi un nou protest. Satu Mare se alătură pentru a doua oară orașelor din România în care au loc proteste.

Al doilea protest din Satu Mare este programat în acestă seară de la ora 19:00 sub sloganul ”Satu Mare iese în stradă! Corupţia Ucide! Dacă nu reacţionăm, ei au murit degeaba!”

”Diseara ora 19:00, centrul Satu Mare (groapa)! In numar cat mai mare sa fim solidari cu celelalte judete!

Acestea sunt cateva lozinci pe care le puteti rosti deseara!

”Afară, afară, cu mafia din ţară … Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi … Plecaţi cu toţii … Dizolvare, dizolvare … Păcat, păcat, de sângele varsat … Ard îngerii în spitale , de atâta nepăsare … Jos parlamentul … Cine nu sare nu vrea schimbare … Colectiv … Plecati, plecati si nu mai candidati … DNA sa vina sa va ia … Vrem dreptate… Toate partidele,aceeasi mizerie … Nicaieri justitie, peste tot coruptie … Parlament penal, mars la tribunal … Pentru crima si hotie, noi va vrem la puscarie … Schimbarea e in noi … Luati spagi de milioane si romanii mor de foame … Vrem democratie, nu doar pe hartie … Ne-am saturat, de-aia ne-am adunat … Nu plecam acasa, ingerii nu ne lasa!

Am o mare rugaminte la voi toti!!!

Deseara, sa fiti un grup organizat (NU CA SI ASEARA), Aveti grija ce lozinci scandati! Fiti directi si la subiect!! Sa fiti pasnici si in numar cat mai mare!”, se arată în mesajul de pe facebook.