Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Un nou protest diseară la Satu Mare. Ce se va striga!

protest satu mare (33)După ce ieri peste 1.000 de sătmăreni, majoritatea tineri, au protestat față de clasa politică, în centrul nou din municipiul Satu Mare, sătmărenii au anunţat pentru astăzi un nou protest. Satu Mare se alătură pentru a doua oară orașelor din România în care au loc proteste.

Al doilea protest din Satu Mare este programat în acestă seară de la ora 19:00 sub sloganul ”Satu Mare iese în stradă! Corupţia Ucide! Dacă nu reacţionăm, ei au murit degeaba!”

”Diseara ora 19:00, centrul Satu Mare (groapa)! In numar cat mai mare sa fim solidari cu celelalte judete!

Acestea sunt cateva lozinci pe care le puteti rosti deseara!

”Afară, afară, cu mafia din ţară … Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi … Plecaţi cu toţii … Dizolvare, dizolvare … Păcat, păcat, de sângele varsat … Ard îngerii în spitale , de atâta nepăsare … Jos parlamentul … Cine nu sare nu vrea schimbare … Colectiv … Plecati, plecati si nu mai candidati … DNA sa vina sa va ia … Vrem dreptate… Toate partidele,aceeasi mizerie … Nicaieri justitie, peste tot coruptie … Parlament penal, mars la tribunal … Pentru crima si hotie, noi va vrem la puscarie … Schimbarea e in noi … Luati spagi de milioane si romanii mor de foame … Vrem democratie, nu doar pe hartie … Ne-am saturat, de-aia ne-am adunat … Nu plecam acasa, ingerii nu ne lasa!

Am o mare rugaminte la voi toti!!!

Deseara, sa fiti un grup organizat (NU CA SI ASEARA), Aveti grija ce lozinci scandati! Fiti directi si la subiect!! Sa fiti pasnici si in numar cat mai mare!”, se arată în mesajul de pe facebook.

4 comentarii

  1. gigi Răspunde

    Paine si circ ca oricum nu rezolvati nimic,habar nu au unii pt ce ies in strada!

    • altu' Răspunde

      Locuiesti in Suedia? intreb asa…pt ca in Romania sunt n motive pentru ca cetatenii sa iasa-n strada.

  2. gigi Răspunde

    In romania traiesc si eu dar hai totusi sa nu dramatizam si sa nu o ducem la extrem,ca nu suntem in siria,putem sta toata viata in strada ca in romania tot la fel va fi,schimbam boii la jug cu altii boi,care trag tot in interesu lor nu vor trage ft mult in interesu cetatenilor de rand!

    • Alin Răspunde

      Ma gigi mai, vorbele tale seamana ca ale unuia care nu a muncit toata viata, nu sti ce inseamna sa lucri sa ajungi la sfarsit de luna sa iti achiti cheltuielile si sa te trezesti ca banii ramasi sunt doar pentru mancare (bineinteles nu a toti, doar la cei cinstiti). Daca ai ramas in Satu Mare inseamna ca traiesti pe banii parintilor, stai in casa in care parinti te-au crescut, esti trecut de 18 ani si tot cu parintii stai in casa. Oameni ca tine sunt cu miile in Romania si deaceia nu se va schimba nimica pentru ca pe tine te doare in **** de alti atata timp cat pentru tine platesc INCA parintii. Cei care ies in strada sunt oameni care vor o schimbare in Romania, vor ca atunci cand termina o facultate sa li se recunoasca meritele, mai sunt multe motive de iesit in strada, cel mentionat mai sus este unul foarte important pentru viitorul tarii. Ar fii cazul ca sa TE TREZESTI si tu. Pune-ti intrebarea “De ce suntem in UE daca spatiul schengen nu este pentru noi”. Desigur tu nu ai nici o vina, parinti tai sunt de vina ca iti mai dau bani sa mergi in cluburi si te tin in casa, nu te invata sa apreciezi banul. Mai e guvenul de vina pentru ca nu sunt in stare sa faca o “tara ca afara”. Din Satu Mare pana in Timisoara cu trenul faci aproape 7 ore sunt 330 km. In Ungaria, Spania, Italia 330 km faci in 2 ore jumate. In 2001 cu trenul aceiasi ruta Satu Mare-Timisoara 4 ore jumate, asta inseamna ca tot mai proaste se fac liniile de tren nu invers, trenuri tot mai proaste.. Traim intr-o tara in care totul se fura nimic nu se investeste. Ti se pare PREA DRAMATICA povestia. Cheama tu oamenii care au plecat din tara si spunele ca totul e prea dramatic si ca toti oamenii o duc bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.