PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dorel Coica a preluat conducerea PSD Satu Mare. Mesaje de unitate

Conducerea filialei judeţene a PSD Satu Mare a fost preluată de către primarul Dorel Coica, el ocupând şi funcţia de preşedinte executiv. Anunţul a fost făcut public într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la PSD, când liderii formaţiunii au transmis mesaje de unitate.

Primarul Dorel Coica a spus că va forma o echipă alături de vicepreşedinţi şi de membrii partidului, scopul fiind de a câştiga alegerile, atât în municipiu cât şi în judeţ.

Dorim să transmitem tuturor colegilor noştri un mesaj de unitate. Viaţa politică merge înainte, noi o să încercăm să ne facem datoria din toate punctele de vedere. Voi avea o întâlnire şi cu conducerea de la Bucureşti şi o să transmit din partea noastră că o să ne mobilizăm, o să ne pregătim de alegeri pentru că va fi un an destul de greu din punct de vedere al alegerilor şi dorim să le câştigăm atât în municipiul Satu Mare cât şi în judeţul Satu Mare“, a spus Coica.

El a mai adăugat că va avea loc o conferință de alegeri în care va fi desemnat noul președinte, putând candida oricine îndeplinește condițiile.

Mesaje de unitate au mai transmis primarii din Tășnad, Vasile Mitrașca, Orașu Nou – Toma Betea, dar și de Ciprian Ardelean, Ioan Pop, Nicolae Bura.

În cuvântul său, Ioan Pop, în calitate de președinte al Comisiei de Etică şi Integritate Morală din cadrul organizației, a spus că o parte din acuzațiile aduse lui Govor fac parte de fapt din “obligațiile unui lider”.

Foarte multe din acuzaţiile prevăzute în dosarul pe care parchetul l-a realizat sunt lucruri care fac parte din obligaţia unui lider, de a face, de a influenţa, pentru una sau alta din nevoile unei comunităţi. El şi-a asumat şi în calitate de lider al partidului şi în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Sper ca în instanţă să poată să îşi dovedească prin formularea apărării, nevinovăţia. Sau să desfiinţeze multe din acuzaţiile care i se aduc“, a spus Ioan Pop.