PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident mortal la Mădăras. Audi făcut praf (FOTO)

UPDATE: Femeia decedată în accident avea 28 de ani

 

Poliţia Satu Mare a transmis un comunicat de presă referitor la accident.
“O tânără de 28 ani, care se afla la volanul unui autoturism, a decedat în urma coliziunii frontale cu un autotractor.
Evenimentul a avut loc la data de  16.01.2016,  orele 10.51, pe DN 19A,  în localitatea Mădăras și s-a produs pe fondul conducerii pe contrasens.
Estera K., de 28 ani, se afla la volanul unui auto marca Audi și pe raza localității Mădăras a intrat pe contrasens, în coliziune frontală  cu autotractorul marca MAN, condus regulamentar de către Antal E., de 36 ani.
În urma evenimentului a rezultat decesul conducătoarei auto.
Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”, precizează Poliţia Satu Mare.

ORA 13:00 – Accident mortal la Mădăras. O tânără şi-a pierdut viaţa iar un alt bărbat a fost grav rănit în accidentul petrecut astăzi la ieşirea din Mădăras spre Ardud.

Conform primelor informaţii, o femeie aflată la volanul unui Audi care mergea dinspre Satu Mare a intrat cu viteză pe contrasens şi s-a izbit frontal de un camion ce venea din sens opus.

În urma impactului puternic, camionul a ajuns în şanţ iar Audiul a fost distrus în totalitate. Şoferiţa a decedat pe loc.

Pntru scoaterea victimelor a fost nevoie dee intervenţia echipajului de descarcerare.

Traficul rutier a fost blocat mai bine  de o oră.

Vom reveni cu detalii.

Sursa FOTO: Vocea Transilvaniei