PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Petrică Mureşan şi-a lansat noul CD. Spectacol de excepţie (FOTO& VIDEO)

Iubitul interpret de muzică populară Petrică Mureșan și-a lansat astăzi cel de-al treilea album printr-un impresionant concert la Casa de Cultură a Sindicatelor, care a fost umplută la maximum. Pentru că la intrare s-au prezentat şi persoane care nu au mai apucat să-şi cumpere bilet, acestea epuizându-se în câtea ore, Petrică Mureşan i-a chemat pe toţi înăuntru. Petrică Mureșan a fost prezentat de nimeni altul decât de Marius Ciprian Pop, un îndrăgit preot și interpret de muzică folclorică din Cluj.

Petrică Mureșan este dimensiunea omului frumos”, așa l-a denumit Marius Ciprian Pop pe artistul nostru sătmărean, în deschiderea concertului.

Petrică Mureșan alături de taraful lui a deschis spectacolul cu noua melodie ”Am vorbit mai ieri cu viața” și ”Hai române și petrece”, iar mai apoi cântecele sale  au încins atmosfera în sala de specta
cole.

Luăm parte la deschiderea unei seri de mărturisiri a frumosului care va fi un punct de reper în această lume învolburată. Este o seară în care ascultăm o muzică bună, asistăm la o ținută scenică de excepție a lui Petrică Mureșan care are o frumusețe interioară și o tinerețe care nu vrea să apună”, a spus Marius Ciprian Pop.

Orchestra condusă de Călin Opriș i-a acompaniat pe invitații lui Petrică Mureșan, nume grele ale folclorului românesc: Dumitru Fărcaș, Cristian Pomohaci, Sava Negrean Brudașcu, Ancuța Anghel și Vasile Coca.

Antrenul melodiilor, optimismul artistului Petrică Mureșan, bucuria invitaților de a fi la Satu Mare, au alcătuit un spectacol de neuitat atât pentru sătmăreni, cât și pentru spectatorii veniți din Baia Mare și Zalău.

În timpul spectacolului, artistul Petrică Mureșan a primit și diplome de excelență din partea Centrului de Creație, Muzeului Județean și Asociației Avram Iancu.

Albumul ”Am vorbit mai ieri cu viața” conține 11 melodii, toate înregistrate la Cluj în cele mai profesioniste studiouri. Pe scenă au urcat atât soţia cât şi copiii săi, care i-au dăruit flori.