Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

Petrică Mureşan şi-a lansat noul CD. Spectacol de excepţie (FOTO& VIDEO)

lansare cd petrica muresan (143)Iubitul interpret de muzică populară Petrică Mureșan și-a lansat astăzi cel de-al treilea album printr-un impresionant concert la Casa de Cultură a Sindicatelor, care a fost umplută la maximum. Pentru că la intrare s-au prezentat şi persoane care nu au mai apucat să-şi cumpere bilet, acestea epuizându-se în câtea ore, Petrică Mureşan i-a chemat pe toţi înăuntru. Petrică Mureșan a fost prezentat de nimeni altul decât de Marius Ciprian Pop, un îndrăgit preot și interpret de muzică folclorică din Cluj.

Petrică Mureșan este dimensiunea omului frumos”, așa l-a denumit Marius Ciprian Pop pe artistul nostru sătmărean, în deschiderea concertului.

Petrică Mureșan alături de taraful lui a deschis spectacolul cu noua melodie ”Am vorbit mai ieri cu viața” și ”Hai române și petrece”, iar mai apoi cântecele sale  au încins atmosfera în sala de specta
cole.

Luăm parte la deschiderea unei seri de mărturisiri a frumosului care va fi un punct de reper în această lume învolburată. Este o seară în care ascultăm o muzică bună, asistăm la o ținută scenică de excepție a lui Petrică Mureșan care are o frumusețe interioară și o tinerețe care nu vrea să apună”, a spus Marius Ciprian Pop.

Orchestra condusă de Călin Opriș i-a acompaniat pe invitații lui Petrică Mureșan, nume grele ale folclorului românesc: Dumitru Fărcaș, Cristian Pomohaci, Sava Negrean Brudașcu, Ancuța Anghel și Vasile Coca.

Antrenul melodiilor, optimismul artistului Petrică Mureșan, bucuria invitaților de a fi la Satu Mare, au alcătuit un spectacol de neuitat atât pentru sătmăreni, cât și pentru spectatorii veniți din Baia Mare și Zalău.

În timpul spectacolului, artistul Petrică Mureșan a primit și diplome de excelență din partea Centrului de Creație, Muzeului Județean și Asociației Avram Iancu.

Albumul ”Am vorbit mai ieri cu viața” conține 11 melodii, toate înregistrate la Cluj în cele mai profesioniste studiouri. Pe scenă au urcat atât soţia cât şi copiii săi, care i-au dăruit flori.

11 comentarii

 1. ion Răspunde

  felicitari pt manifestare!

 2. Jorge Tinca Răspunde

  FELICITARII,,,,,,,,,,,,PETRICA

 3. Jorge Tinca Răspunde

  FELICITARII,,,,,,,,,,,,PETRICA

 4. bumba Răspunde

  Are cineva, careva dintre consilierii judeteni CURAJUL sa verifice cheltuielile de lansare, CE? CIT? SI CINE A PLATIT????????????????????

 5. Marius Răspunde

  Interesanta intrebare….ca nu cred ca invitatii lui au venit gratis, si nu cred ca au fost platiti din buzunarul lui. Are legatura ca el e angajatul Centrului de Creatie, adica a Consiliului Judetean? A contribuit CJ cu ceva bani??

 6. cunoscator Răspunde

  Pot sa va spun ca nicio institutie nu a contribuit cu niciun leu. Petrica Muresan a suportat toate cheltuielile. A fost un spectacol minunat.
  Felicitari Petrica!
  Nu ii baga in seama pe toti cei care umbla cu rautati gratuite.

 7. Sătmărean Răspunde

  Felicitări, Petrică!

 8. nicu Răspunde

  Daca e adevarat ca este angajat al CJ Satu Mare,adica canta pe banii nostri,platitorii de taxe si impozite din judet, suntem cel putin fraieri,iar artistul foarte destept.Daca esti artist nu poti fi bugetar,trebuie sa traiesti din ce vinzi pe piata,adica,bilete,CD-uri,drepturi de autor.Publicitatea mascata pe care i-o faceti artistului e cel putin suspecta.

 9. Romica Răspunde

  Petrica Muresan este director artistic la Centrul Judetean Pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Satu Mare – aflata in subordinea Consiliului Judetean http://traditiesm.ro/organigrama/

 10. nicu Răspunde

  Dl artist bugetar sa faca publice cheltuielile aferente acestei sindrofii ptr a inlatura orice suspiciune ca s-au folosit bani publici.Adica:chitanta ptr sala,costuri productie CD,eventual onorarii artisti invitati ,daca n-au cantat toti gratis.CJ sa faca public cati ,,artisti” sunt angajati bugetari,adica cati canta pe banii satmarenilor.

 11. Lesbitta Răspunde

  Carmen, Carmen, te ustură rău, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.