PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident grav lângă Micula. O mașină a intrat într-o căruță nesemnalizată corespunzător

Un atelaj condus de un minor de 15 ani, care circula pe timp de noapte neechipat şi nesemnalizat corespunzător, a fost una din cauzele producerii unui accident  pe D.J. 194 A, soldat cu rănirea gravă a două persoane.

Astfel,  ieri, în jurul orei 19.00, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat că pe D.J.194 A, în apropiere de comuna Micula, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit că Vasile T., în vârstă de 60 de ani din Satu Mare, circulând pe traseul  Micula – Satu Mare, nu a observat atelajul tras de doi cai care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

Atelajul nu a fost echipat şi semnalizat corespunzător pentru circulaţia pe timp de noapte şi era condus de către un minor de 15 ani din Botiz.

În urma impactului, minorul a fost rănit uşor, dar o femeie de 36 de ani, pasageră în atelaj, a suferit leziuni care au necesitat transportarea acesteia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.