PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A furat bani și acte dintr-un cabinet medical, dar a fost prins

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care a furat bani şi acte personale dintr-un cabinet medical a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

În data de 17 februarie, în jurul orei 11:00,  Poliţia Oraşului Negrești Oaș a fost sesizată de către un medic din localitate despre faptul  că în ziua precedentă, în timpul programului de consultaţii, i-a fost furat portmoneul din geanta care i se afla intr-o cameră alăturată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş, în colaborare cu poliţiştii din Ardud, au reuşit identificarea şi prinderea principalului bănuit. Astfel, poliţiştii din Ardud l-au prins pe raza oraşului pe Imre G., din comuna Beltiug, care profitând de uşa închisă dar neasigurată a  unei încăperi din cabinetul medical, a sustras un potmoneu în care pe lângă acte personale se mai afla şi o sumă mare de bani.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu autorul în stare de reţinere, urmând  ca faţă de acesta să fie propuse măsuri preventive.