Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

A furat bani și acte dintr-un cabinet medical, dar a fost prins

portmoneu furatUn bărbat în vârstă de 30 de ani care a furat bani şi acte personale dintr-un cabinet medical a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

În data de 17 februarie, în jurul orei 11:00,  Poliţia Oraşului Negrești Oaș a fost sesizată de către un medic din localitate despre faptul  că în ziua precedentă, în timpul programului de consultaţii, i-a fost furat portmoneul din geanta care i se afla intr-o cameră alăturată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Negreşti Oaş, în colaborare cu poliţiştii din Ardud, au reuşit identificarea şi prinderea principalului bănuit. Astfel, poliţiştii din Ardud l-au prins pe raza oraşului pe Imre G., din comuna Beltiug, care profitând de uşa închisă dar neasigurată a  unei încăperi din cabinetul medical, a sustras un potmoneu în care pe lângă acte personale se mai afla şi o sumă mare de bani.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu autorul în stare de reţinere, urmând  ca faţă de acesta să fie propuse măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.