PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Marea plombare începe săptămâna viitoare. Proiectul de reabilitare, blocat

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că de săptămâna viitoare va începe marea plombare a străzilor din oraș.

Edilul șef a arătat că există un proiect de reabilitare a străzilor din oraș, însă de aproape un an și o lună acesta este blocat de contestațiile la licitație pentru contractul cadru. Cu o oră și ceva înainte de a fi semnat contractul, licitația a fost contestată de o firmă din Cluj, astfel că și în prezent contractul este blocat iar lucrările nu pot fi demarate.

Până atunci, însă, în cel mai scurt timp va fi încheiat un alt contract pentru plombarea străzilor. ”Vom încheia un alt contract de plombare a gropilor din asfalt și probabil de săptămâna viitoare vor începe lucrările. Vreau să mulțumesc sătmărenilor care încă mai au răbdare până săptămâna viitoare când ne vom apuca să reparăm gropile. În alți ani reparațiile pe domeniul stradal începeau după sărbătoarea de 15 martie, iar acum toată lumea dorește ca aceste lucrări să fie începute la 1 Decembrie. O să începem să reabilităm toate străzile în momentul când va fi semnat contractul cu firma câștigătoare”, a mai precizat Dorel Coica.