PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident între un camion cu volan pe dreapta și o Dacie. Șoferii dau vina unul pe altul (FOTO)

Traficul a fost îngreunat în această dimineață pe bulevardul Henri Coandă, în apropiere de pasajul de cale ferată, din cauza unui accident produs aici între un camion cu volan pe dreapta și o Dacie. Evenimentul s-a produs în jurul orei 8,10, iar din cauza faptului că cei doi protagoniști nu s-au putut înțelege au solicitat ajutorul Poliției care a ajuns la fața locului după aproape două ore de la producerea accidentului.

Șoferul Daciei spune că se îndrepta spre Baia Mare pe banda a doua și că, imediat după Liceul Economic, a fost acroșat de camion, care are volan pe dreapta. El spune că, foarte probabil, din cauza acestui fapt, șoferul camionului nu a văzut Dacia în momentul în care a vrut să treacă de pe prima pe a doua bandă.

Șoferul camionului, în schimb, spune că el nu are nicio vină și că șoferul Daciei i-a tăiat calea, încercând să treacă de pe banda a doua pe prima bandă. Din fericire, nu au existat victime ci doar pagube materiale.

Polițiștii sosiți la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul și care dintre șoferi este vinovat.

Șoferul camionului, care avea număr de Maramureș, lucrează la firma care construiește în această perioadă magazinul Dedeman din Satu Mare.