PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O firmă clujeană va repara drumurile din Satu Mare în următorii patru ani

O firmă din judeţul Cluj va repara drumurile din municipiul Satu Mare în următorii patru ani, valoarea contractului fiind de aproximativ patru milioane de euro.

Curtea de Apel Oradea s-a pronunţat cu privire la licitaţia organizată de Primăria Satu Mare, care a fost atacată, şi a menținut hotărârea Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor. Astfel, câștigător al contractului cadru de întreținere a drumurilor din municipiu pe următorii patru ani este SC Diferit SRL din Cluj.

 „Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii plângerii formulate de petentul MUNICIPIUL SATU MARE. Respinge excepţia inadmisibilităţii plângerii formulate de petenta SC TEHNIC ASIST SRL. Respinge ca nefondate plângerile declarate de petentele SC TEHNIC ASIST SRL şi MUNICIPIUL SATU MARE, în contradictoriu cu intimata SC DIFERIT SRL, împotriva Deciziei nr. 114/C1/2535 din 28.01.2016 pronunţată de CNSC, pe care o menţine în totul. Obligă petentele în solidar să plătească părţii intimate SC DIFERIT SRL suma de 440,64 lei cheltuieli de judecată în plângere” –arată hotărârea Curții de Apel Oradea, postată pe portalul instanțelor de judecată.

Licitația a fost contestată de Primăria Satu Mare și firma Tehnic Asist, care nu a reușit să câștige.