PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident mortal la Casa de Modă. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni (FOTO&VIDEO)

Un bătrân în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost omorât azi pe trecerea de pietoni în centrul orașului Satu Mare. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de la Casa de Modă, în jurul orei 11:00.

O autoutilitară a lovit și trecut peste trupul bărbatului care a decedat pe loc, echipajele SMURD constatând decesul victimei.

Potrivit martorilor șoferul autoutilitarei cu număr de înmatriculare de Cluj nici nu ar fi observat bătrânul și a oprit abia după urletele unei femei care a asistat la accident. Din păcate totul a fost prea târziu, victima a fost lovită și mașina a trecut deja cu roțile din față peste cap. Bărbatul a decedat pe loc.

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe fondul neacordării priorităţii de trecere pietonilor, Gulya I.,  de 44 de  ani,  din Satu Mare, conducând un autoturism pe b-dul I.C. Brătianu, l-a accidentat mortal pe Gheorghe Z., de 82 de ani, din Satu Mare, pieton angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Satu Mare. 

Șoferul autoutilitarei a suferit un atac de panică și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Urgențe.

Trupul neînsuflețit al octogenarului a fost luat de pe caldarâm de o firmă de pompe funebre.Polițiștii continuă cercetările la fața locului.