PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma a furat startul campaniei electorale (FOTO)

Candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, și-a început campania electorală cu o lună mai devreme. Deşi startul oficial al campaniei este pe data de 5 mai, de câteva zile Adrian Cozma se promovează insistent pe facebook, distribuie fluturaşi în oraş şi susţine conferinţe de presă în care spune ce proiecte are pentru primărie.

Pe materiale apare sigla PNL, şi mesajul său principal: “Schimbare pentru Satu Mare”. Pe pagina de facebook el şi-a postat şi un clip video în care tunde un gard viu cu foarfeca în timp ce îşi transmite mesajul:: “ORDINE ÎN ORAŞ, ORDINE LA PRIMĂRIE”!

În cadrul conferinţei de azi el a criticat din nou activitatea Primăriei, în special a primarului Dorel Coica, reluând şi subiecte mai vechi. El propune ca în comisiile de recepţie a lucrărilor să facă parte şi reprezentanţii cetăţenilor din zonă.

Am studiat  legislaţia privind participarea cetăţenilor la guvernarea locală ca şi pe cea a regimului recepţiei lucrărilor publice şi vă pot asigura că această măsură poate fi implementată din a doua zi de mandat, imediat ce voi obţine mandatul şi încrederea cetăţenilor municipiului Satu Mare“, a declarat Adrian Cozma, fără a spune sătmărenilor să-l voteze.

Întrebat despre acest furt al startului campaniei, în condiţiile în care legea interzice acţiuni electorale înainte de 5 mai, Adrian Cozma a spus că de fapt acesta sunt acţiuni de informare.

Nu este nicio problemă. Noi nu am determinat pe nimeni să voteze, nicăieri nu am anunţat VOTAŢI. Este o campanie de informare a cetăţenilor. Cetăţenii trebuie să ştie problemele cu care se confruntă acest oraş, sunt convins că multe le ştim, dar noi vom avea grijă să le ştim pe toate şi în acest condiţii noi vom fi şi toată luna aprilie, aşa cum am fost până acum în mijlocul cetăţenilor, a identifica problemele lor iar proiectele noastre vor veni tocmai din propunerile pe care le vor face sătmărenii. În fiecare zi vom fi printre sătmăreni să aflăm despre problemele care vor fi şi atunci când va fi cazul să-i informăm despre dezastrul pe care actuala conducere, actualul primar, îl lasă atât în Primărie cât şi în oraş prin greşita administrare şi neprofesionistă administrare a banului public şi a tot ce înseamnă gospodărire a oraşului“, a declarat Cozma.