Ultima actualizare: azi, 18:25
DRM
Locale

Adrian Cozma a furat startul campaniei electorale (FOTO)

adrian cozma facebookCandidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, și-a început campania electorală cu o lună mai devreme. Deşi startul oficial al campaniei este pe data de 5 mai, de câteva zile Adrian Cozma se promovează insistent pe facebook, distribuie fluturaşi în oraş şi susţine conferinţe de presă în care spune ce proiecte are pentru primărie.

Pe materiale apare sigla PNL, şi mesajul său principal: “Schimbare pentru Satu Mare”. Pe pagina de facebook el şi-a postat şi un clip video în care tunde un gard viu cu foarfeca în timp ce îşi transmite mesajul:: “ORDINE ÎN ORAŞ, ORDINE LA PRIMĂRIE”!

În cadrul conferinţei de azi el a criticat din nou activitatea Primăriei, în special a primarului Dorel Coica, reluând şi subiecte mai vechi. El propune ca în comisiile de recepţie a lucrărilor să facă parte şi reprezentanţii cetăţenilor din zonă.

Am studiat  legislaţia privind participarea cetăţenilor la guvernarea locală ca şi pe cea a regimului recepţiei lucrărilor publice şi vă pot asigura că această măsură poate fi implementată din a doua zi de mandat, imediat ce voi obţine mandatul şi încrederea cetăţenilor municipiului Satu Mare“, a declarat Adrian Cozma, fără a spune sătmărenilor să-l voteze.

adrian cozma facebook 2

Întrebat despre acest furt al startului campaniei, în condiţiile în care legea interzice acţiuni electorale înainte de 5 mai, Adrian Cozma a spus că de fapt acesta sunt acţiuni de informare.

Nu este nicio problemă. Noi nu am determinat pe nimeni să voteze, nicăieri nu am anunţat VOTAŢI. Este o campanie de informare a cetăţenilor. Cetăţenii trebuie să ştie problemele cu care se confruntă acest oraş, sunt convins că multe le ştim, dar noi vom avea grijă să le ştim pe toate şi în acest condiţii noi vom fi şi toată luna aprilie, aşa cum am fost până acum în mijlocul cetăţenilor, a identifica problemele lor iar proiectele noastre vor veni tocmai din propunerile pe care le vor face sătmărenii. În fiecare zi vom fi printre sătmăreni să aflăm despre problemele care vor fi şi atunci când va fi cazul să-i informăm despre dezastrul pe care actuala conducere, actualul primar, îl lasă atât în Primărie cât şi în oraş prin greşita administrare şi neprofesionistă administrare a banului public şi a tot ce înseamnă gospodărire a oraşului“, a declarat Cozma.

66 comentarii

 1. Cretinelu Răspunde

  Săracu de el nici nu și închipuie ce înseamnă un eșec în politica.v a dispărea subit

  • zoltan Răspunde

   asa-i gandirea romanului …bv cretinel :)))

   • John Răspunde

    In primul rand vreau sa mentionez ca Adrian Cozma a inceput campania acu 1 luna ! Cozma l-a desemnat pe Ioan Ciprian Pop ca “seful echipei de imagine online” adica seful postacilor ! El este patronul ziarului online si agentiei de publicitate smlive.ro ! La sedintele TNL SM cand Cozma este prezent,il felicita intotdeauna pe Ioan Ciprian Pop pentru comenturi pe portale si munca depusa pe facebook , insa noi tineretul le facem ,ne sunt date directive (ordine) sa postam cel putin 1-2 comentarii pozitive si replici la cele negative,fiecare dintre noi am primit o litera cu care sa incepem postarile astfel sa ne poata monitoriza daca le facem .(Daca nu ,tinerii nu se vor afla pe liste ,santaj!) De cand Cozma a ajuns co-presedinte a declansat dictatura la PNL SM .

   • Dutzu Răspunde

    E bine de stiut ! Noroc ca exista facebook

  • Disa Răspunde

   Foarte bn face! Sa arate lumii adevarul !

  • cily Răspunde

   CU Pop Romeo președinte la municipiu clar ca nu se fac voturi un incompetent și mincinos ,inbarligator pervers ,frustrat umflat.

 2. Joker7 Răspunde

  “Noi nu am determinat pe nimeni să voteze, nicăieri nu am anunţat VOTAŢI. Este o campanie de informare a cetăţenilor.”

  Adrian Cozma
  – Primar –

  Desi apare mesajul pe afișul de mai sus, probabil că face trimitere la verii primari ai dlui Cozma.

 3. Delia Răspunde

  Cata implicare ! Felicitari si succes !

 4. Sătmărean Răspunde

  În calitatea pe care o are, de consilier județean, Adrian Cozma a semnalat neregulile din cadrul Primăriei Satu Mare, propunând și o soluție binevenită: faptul ca în comisiile de recepţie a lucrărilor să facă parte şi reprezentanţii cetăţenilor din zonă.

  • larisa Răspunde

   Coica a ascultat cetatenii orasului si a dus la indeplinire ce am dorit noi cei care locuim aici ,nu doar ce doresc unul,doi sau trei reprezentanti ai cetatenilor.

   • Ramona Răspunde

    Poate a ascultat Coica doar de prietenii lui si de interesele lui personale pentru ca de dorințele cetățenilor nu prea a fost curios. A facut fix opusul a tot ceea ce ati scris acolo.

   • Ramo Răspunde

    Numai minciuni. Ne tot duce cu zaharelul Coica!

  • eu Răspunde

   in ce baza se vor alege acei cetateni ??? stiu oare acei cetateni sa citeasca un proiect tehnic ??? isi dau seamana acei cetateni ca lucrarile care le-ar mai vrea ei sa se realizeze nu sunt prevazute in acel proiect ??? in ce baza semneaza acei cetateni procesul verbal de receptie a lucrarilor ??? sunt oare acei cetateni ingineri de specialitate ???

   domnul satmarean si domnul cozma raspundeti la aceste intrebari inainte sa aruncati pastile

 5. pisti Răspunde

  eu vad ca si ceilalti candidati sunt tot intr-o campanie electorala, Priamrul se fotografiaza cu echipele de lupte, dar nu si cu cea de baschet … pune numele lui pe parcometre in perioada sarbatorilor de parca bunavointa lui face sa nu platim parcare chiar daca nu avem unde parca.

  • Cetățeanul turmentat Răspunde

   Așa este. Startul campaniei l-a dat Coica și cei care au făcut săptămâna trecută un sondaj telefonic cu dedicație.

 6. observator Răspunde

  În opinia mea, titlul dat articolului este deplasat. Cozma nu a furat startul campaniei electorale, ci a prezentat deficiențele administrației Coica. Nicăieri, în niciunul dintre materialele prezentate, Cozma nu a cerut să fie votat.

 7. Dana Răspunde

  Este binevenita aceasta informare. Sa stie lumea ce se intampla sa nu mai ascundem dupa perdea marele esec al actualului primar ! Se vede cu ochiu liber ca SAtu mare are nevoie de ScHIMBARE

 8. RLC Răspunde

  Este important sa știm ce se întâmpla in orașul nostru sub conducerea lui Coica, nu contează daca “a furat” sau nu startul campaniei. Pana la urma, toți candidații postează diverse lucruri ce au legătura cu viitoarea campanie electorală, doar ca ceilalți nu sunt preocupați de interesele cetățenilor. Mult succes, Adrian Cozma !

  • satmarean Răspunde

   E bine că are curajul să spună ce nereguli planează în administrația Coica. Felicitări, domnule Cozma!

   • erika Răspunde

    Administratia lui Coica este cea mai buna administratie pe care a avut o primaria Satu Mare. Orasul asta isi schimba fata din ce in ce mai frumos de cand e Coica la primarie. Mult succesc domnule Coica!

    • observator Răspunde

     Un oraș plin de gropi, cu un centru ce arată ca după bombardament. Asta e marea realizare a lui Coica!

    • SBI Răspunde

     Daca eram tastatura dumneavoastra, imi dadeam demisia pentru ce ati scris aici!

    • RLC Răspunde

     Glumiți, nu? Cred ca nimeni nu poate spune ca orașul arata bine. Suntem destul de înapoiati față de restul orașelor din jur si este nevoie de o schimbare.

   • SBI Răspunde

    Wow… pai, doar nu-l doare gura pe trist! Si altceva: neregulile nu “planeaza”, ca nu sunt planoare. In rest, felicitari si succes barosane Cozma, daca nu iti iese, ai un loc asigurat la maistrul Puscas, la tuns garduri. Pace in suflete!

 9. zoltan Răspunde

  Tare mult mi-as dori o confruntare televizata intre toti candidatii la primaria SM!

  • Sătmărean Răspunde

   Ar fi foarte bine. Sunt convins că Adrian Cozma ar accepta invitația.

   • popica Răspunde

    Ai dreptate poate Cozma ar accepta dar ar fi singur in emisiune ca nu ar merge ceilalti deoarece nu-l suporta nimeni la cat e de ingamfat . Cred ca si moderatorul acelei emisiuni si-ar lua talpasita numai sa nu-l vada.

 10. Gina Răspunde

  Parerea mea este ca se tem de Adrian Cozma de aceia il tot ataca ziarele de casa a psd

  • dan Răspunde

   Da cine -i Cozma asta de ar trebui sa se teama de el? Eu nu am auzit de omul asta pana acum si ce am auzit de el nu e de bine. Este cumva Dumnezeu , sa te temi de el?

  • Cetățeanul turmentat Răspunde

   Asta e și opinia mea. Cozma a dovedit că are sânge în instalație. Ori de câte ori au fost nereguli, acest tânăr consilier județean a avut curajul să le semnaleze și să propună soluții.

   • dan Răspunde

    Oare unde sunt solutiile alea? In recipiente pe rafturile unui depozit?Vai si amar de curajul lui!

 11. K Răspunde

  Urat titlu ! Sper ca pe viitor sa fiți mai obiectivi !
  In ceea ce-l privește pe domnul Cozma Adrian, tine-o tot așa !

  • observator Răspunde

   Titlul ilustrează apartenența politică a unor angajați de la portalsm. Păcat că prietenia cu cineva îi determină să recurgă la asemenea stratageme!

   • radu. Răspunde

    Acum va deranjeaza si titlul? Nu va agatati de lucrurri minore ca oricum acest domn nu are sanse .

 12. Cristi Răspunde

  Bravo Adriane. bine faci. ziaristii lui peste prajit. foarte bine ca ne informeaza omul. pana acum am fost tinuti de prosti (prostimea, pulimea). tine-o tot asa,

 13. lotica Răspunde

  Poate sa inceapa domnul Cozma campania cu doi ani inainte ca eu tot pe Coica il votez.

 14. olga Răspunde

  Eu il felicit pe domnul Coica pentru toata activitatea lui de cand este primar.Eu una nu vad in domnul Cozma un potential primar, asa ca votul meu va merge si de aceasta data catre domnul Coica.

 15. rodica pop din 17 Răspunde

  Oare de ce domnul primar COICA refuza orice dezbatere cu adversarii politici ? Pntru ca este facut praf nu are nici un argument , ultima data fostul primar Ilyes alt incompetenet de altfel , l-a facut praf pe COICA la itv intr-o seara , deci nu mai votez COICA nici eu si nici familia mea

 16. dorin Răspunde

  Coica a furat tot ce se putea fura, sa ne spuna cata spaga a luat de la Florisal si catesmecherii a facut cu Casa judeteana de asigurari sociale si multe altele.

 17. maria Răspunde

  Dorine, vrei sa spui probabil de furturile de la Casa de sanatate. retete compensate fara sa fie consultati pacientii si alte furturi… vine DNA ul Dorele

 18. Molnar Iosif Răspunde

  Mult succes doresc lui domnu Coica care vreau sa fie primar .

 19. Marius Răspunde

  Ce cretin e asta, si-a facut foto fix in spatele blocurilor IPL, care ghici ce, nici nu sunt ale Primariei, deci nu avea cum sa repare ceva acolo, ca deh asta e legea, dar el nu are de unde sti asta, asa cum a zis la tv ca la pasarelele alea din centru s-au infasurat chestiile alea verzi sa nu pice tencuiala, insa daca consulta site-ul primariei, vedea ca exista in curs licitatia pt executatarea si repararea acelor doua pasarele din centru nou. Dar el nici la sedinte de Consiliu Local nu merge, si se vrea primar. Du-te mah!!! De unde ii gasiti mai pe astia, avocati, veterinari,ingineri, toti prosti gramada, numai gargara e de ei…

  • Pap eduard Răspunde

   @ Marius : Esti si agitat si neinformat. Adrian Cozma este consilier judetean nu local si tot ce e pe domeniul public pe raza orasului si afecteaza planul urbanistic apartine de primarie.

 20. cacamaca Răspunde

  cozma nu a furat nici un start,il doare fix in basca de lege si cetateni.coica minte de ingheata apele ,cele mai multe minciuni sunt paste&copy din campania trecuta,broscoiu udemerist a reusit sa puna nume maghiar la doua strazi si se lauda inclusiv la slujbe in cuibul lui de … sovini.toti niste rahati,politicieni ordinari.in zece ani acest oras va arata ca unul din Valea Jiului.toata lumea pleaca doar politicienii raman se … si se inmultesc.

 21. sm Răspunde

  Cam de o saptaman am fost acasa in SM unde ma intorc an de an dar din pacate nu prea se schimba nimic indiferent cine este primarul orasului. M-am plimbat putin in parcul central si in centrul nou unde trotuarele sunt pline de gropi mai ales portiunea dintre biblioteca si muzeul de arta. Masinile in multe locuri sunt parcate pe trotuare s-au pe spatiile verzi care par deja inegxistente s-au langa trecerile de pietoni ca nici nu se observa daca un pieton vrea sa traverseze strada si asta chiar si in fata politiei judetene. Asta pentru mine este de ne-inteles cum se poate asa ceva? cum este permis asa ceva?In Pasajul Coposu lipsesc bucati de pietre din trotuar iar unele dintre banci sunt pline de fecala de pasari ca nici sa stai jos nu poti pe ele atuncea ce rost mai au? de ce nu se curata,spala s-au intretine acel pasaj?de cand este in piata 25 octombrie parcare? sunt camere video montate in oras dar urmele de vandalizm se vede peste tot in oras si tot cu camere montate poti sa parchez cam peste tot unde vrei in oras fara deranj din partea politiei. Citesc ca se vor spala strazile dupa un program anume dar nu inteleg de ce este nevoie de politie? La noi inainte sa fie spalat strada cu dova zile inainte se pune semnul de parcare interzisa iar daca ai masina parcata se ridica si esti amendat. Din pacate praful si mizeria in oras este ca la el acasa. Cu masina ai putea sa mergi zilnic la spalatorie ca se spala si peste 2 ore iar este plin de praf din pacate.Din pacate Hotelul Dacia din centrul orasului este acoperit cu o panza, nici nu mai inteleg de ce se afla pe pagina primariei ca momentan este o ruina. Despre drumuri,pod si circulatie prin oras… eu doar o saptamana am petrecut in oras si mi-a fost indeajuns. Pareri pozitive… poate la anu.

 22. laurentiu Răspunde

  Papagalii de keserkeni si cosma au inceput ca disperatii sa-si faca campanie :). Au aflat rezultatele sondajelor si au vazut ca nu au nicio sansa!!! BGATI MARE POSTACII UNGURULUI CERCETAT DE DNA SI A TRAFICANTULUI COZMA!!! 🙂 sa vedem si cine va crede!

 23. rentea Răspunde

  trebuie schimbarea olteanului , pacat ca am trait 4 ani cu acest nefericit de primar, suntem pe penultmul loc in tara ca oras , din toate punctele de vedere , la revedere COICA sper sa iesi din politica si sa numeri linistit banii furati cita ai fost primar

 24. casian Răspunde

  uitati-va la retardatu asta cum arata, zici ca e bunicu in tineretile sale

 25. roxi Răspunde

  De ce nu le dati o sansa acestor oameni sa munceasca?Toata viata lor nu au facut nimic.Au ajuns sa danseze pe capota de masina in chiloti-vezi cancan.ro.Ce zile minunate ale satmarului ar organiza.Campania lor se va baza pe atacuri murdare la adresa tuturor candidatilor indiferent ca este roman sau ungur.Cine se aseamana se aduna.Vantul care s-a abatut la Satu Mare i-a adunat la un loc pe Cosma,Pop,Nicoara si altii.Ce au realizat acesti oameni in viata lor?Nimic!Au vandut tigari de contrabanda,au terminat studii universitare indoielnice,unii nu si-au intemeiat nici macar o familie.Mediul in care au trait si au activat i-a invatat ca se pot remarca si scapa de saracia in care se scalda atacand furiband pe toata lumea.Ce frumos le-ar sta daca ar veni cu niste programe viabile,cu niste ganduri realizabile .Aveti un singur ghinion satmarenii va cunosc mai mult decat credeti voi si cu cat il veti ataca mai mult pe d-l primar Coica cu ata veti pierde sprijinul populatiei.Stimate Cosma poate reusiti cu Pop si Nicoara sa numarati toate realizarile d-lui primar care sunt prezente in foarte multe puncte ale orasului.Va dorim sa aveti succesuri (precum idolul vostru Elena Basescu)

 26. IOANA Răspunde

  si pe mine ma sunat la telefon acum o luna ca la alegeri sa votez cu ei !!!!!
  Javra de oameni !!!!!!

 27. Alegator Răspunde

  UN COPIL NEVINOVAT> CREDE CA TOT CE ZBOARA SE MANANCA> L_AM VAZUT CA NU CUNOSTE PREA MULTE DESPRE ORAS. NU ARE DISCURS.PACAT. LIBERALII AU OAMENI MAI VALOROSI. LA NIVELUL MUNICIPIULUI NU PUTEM FACE EXPERIMENTE. AVEM NEVOIE DE OAMENI PREGATITI SI CU EXPERIENTA. POATE IN VIITORUL INDEPARTAT EL.

  • Contra banda Răspunde

   Vai de capul lui! Habar nu are ce vorbește, musca in dreapta și în stânga! E un clovn căruia liberalii mai vechi i-au întins o capcană din care nu mai poate ieși!
   Când spun “Cozma primar!”, liberalii rad in hohote, ca de un banc reusit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Încep acțiunile de deratizare și dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor în municipiul Satu Mare

Din a doua decadă a lunii aprilie, Primăria Satu Mare începe acțiunile de deratizare și dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor....

Închide