PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Al optulea candidat la Primărie vrea grădină zoologică la Satu Mare

Cum sătmărenilor nu le era de ajuns șapte candidați la Primăria Satu Mare, astăzi a apărut și cel de-al optulea. Este vorba despre Vasile Deac, candidat din partea Partidului Puterii Umaniste Social Democrate, și care promite sătmărenilor că va înființa la Satu Mare o grădină  zoologică.

Acesta și-a anunțat astăzi candidatura în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și co-președintele la nivel național al partidului, Șerban Rădulescu.

Vasile Deac a afirmat că a decis să candideze la Primăria Satu Mare fiind nemulțumit de felul în care arată orașul în prezent, de infrastructură, de curățenie, dar și de atitudinea unor angajați din cadrul Primăriei. Acesta a mai precizat că se va strădui, cu ajutorul europarlamentarului Maria Grapini, să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea orașului și a adăugat că dorește să înființeze la Satu Mare o grădină zoologică.

Atât Vasile Deac cât și Șerban Rădulescu au recunoscut că partidul se află la început de drum, că echipa cu care va lucra la Primărie, în cazul în care va câștiga alegerile, este în formare și că această cursă electorală este benefică pentru ca Partidul Puterii Umaniste Social Democrate să se facă cunoscut pentru alegerile generale. Cu alte cuvinte, reprezentanții acestui partid au lăsat impresia că își doresc ca prin campania electorală pentru Primăria Satu Mare să desfășoare, de fapt, una de imagine.

Vasile Deac este medic veterinar, are un cabinet medical veterinar la Livada și o fermă la Prilog.