Ultima actualizare: azi, 16:13
Locale

Al optulea candidat la Primărie vrea grădină zoologică la Satu Mare

Vasile Deac, candidat PPU (5)Cum sătmărenilor nu le era de ajuns șapte candidați la Primăria Satu Mare, astăzi a apărut și cel de-al optulea. Este vorba despre Vasile Deac, candidat din partea Partidului Puterii Umaniste Social Democrate, și care promite sătmărenilor că va înființa la Satu Mare o grădină  zoologică.

Acesta și-a anunțat astăzi candidatura în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și co-președintele la nivel național al partidului, Șerban Rădulescu.

Vasile Deac a afirmat că a decis să candideze la Primăria Satu Mare fiind nemulțumit de felul în care arată orașul în prezent, de infrastructură, de curățenie, dar și de atitudinea unor angajați din cadrul Primăriei. Acesta a mai precizat că se va strădui, cu ajutorul europarlamentarului Maria Grapini, să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea orașului și a adăugat că dorește să înființeze la Satu Mare o grădină zoologică.

Vasile Deac, candidat PPU (3)

Atât Vasile Deac cât și Șerban Rădulescu au recunoscut că partidul se află la început de drum, că echipa cu care va lucra la Primărie, în cazul în care va câștiga alegerile, este în formare și că această cursă electorală este benefică pentru ca Partidul Puterii Umaniste Social Democrate să se facă cunoscut pentru alegerile generale. Cu alte cuvinte, reprezentanții acestui partid au lăsat impresia că își doresc ca prin campania electorală pentru Primăria Satu Mare să desfășoare, de fapt, una de imagine.

Vasile Deac este medic veterinar, are un cabinet medical veterinar la Livada și o fermă la Prilog. 

9 comentarii

 1. Mama lui e o maimuta Răspunde

  Gradina Zoologica si Circul = chin pentru animale.

  Candidatura lor = Chin pentru oameni

  Nu stim cine e acest individ, dar ar fi bine sa isi retraga candidatura inainte sa o anunte!

 2. nuconteaza Răspunde

  Hmm… iti preia din voturi? (PSD / PNL / UDMR / ALDE ) sau orice alt partid esti.
  Sincer, vine cu o idee pe care altii nu o au. E drept ca nu e cea mai buna. Dar poate merita o sansa. Poate se descurca mai bine decat anteriorii.

 3. Cocolino Răspunde

  Sint foarte multumit de obiectivitatea si echidistanta reporterilor de la portalsm. Este un deliciu sa vad cum datul lor cu parerea ajunge stire. Tot inainte !!!!

 4. vasile Răspunde

  E destul de mare gradina zoologica din primaria satu mare nu mai trebuie alta

 5. darwin Răspunde

  sa se uite in oglinda si nu-i mai trebuie gradina zoologica

 6. eni Răspunde

  asta o fi un urmas de-al lui Voiculescu pe aici? Maria Grapini, un Bota care n-a rezistat numai cateva luni intro functie pana l-a gasit DNa ul, mai e falitul cela de ginere al lui securistu Chirculescu care a primit o slujba la Tarom, celalalt care-i secretar de stat, Hotca avocatul, numa minti stralucite ne o adus Grapini pe aici. Fripturisti, da fac de-o gradina zoologica!

 7. satmareanul nemultumit Răspunde

  Ce gradina zoologica? Uita-te la clasa politica din Satu Mare, si nu ne mai trebuie nici gradina zoologica si nici circ :)))))

 8. satmareanul nemultumit Răspunde

  Ce gradina zoologica?!?! Uita-te la clasa politica din Satu Mare, si nu ne mai trebuie nici gradina zoologica si nici circ :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.