PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coica anunţă serial cu dezvăluiri necurate din viaţa lui Kereskenyi. Momente delicioase! (VIDEO)

Primarul Dorel Coica a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va demara “un serial” în care va prezenta activitatea contracandidatului său de la UDMR, Kereskenyi Gabor, cu lucruri nu tocmai curate.

Vă promit că în următoarele săptămâni o să avem seriale cu cea a mai făcut dl Kereskenyi, cu lucruri interesante  şi plăcute din viaţa lui, implicarea dânsului în fel şi fel de lucruri care nu sunt curate în activitatea dânsului de viceprimar şi aşa mai departe. Oricum o să aveţi momente delicioase“, a declarat primarul.

Totodată, el l-a acuzat pe parlamentar că încalcă o hotărâre de Consiliu Local care interzice afişajul electoral în municipiul Satu Mare.

Astăzi numai un singur lucru vreau să amintesc, Kereskenyi este parlamentar din partea UDMR, probabil e o ruşine că este parlamentar, şi este primul care încalcă hotărârea Consiliului Local privind afişajul. E vorba despre acele panouri pe care le-a pus, cu sigla UDMR-ului, cu numele dânsului. UDMR a fost cel mai vehement când a zis că nu se afişează, eu am fost de acord că nici mie nu îmi place, nu se mai afişează absolut nimic. Dânsul şi-a permis să pună nişte panouri cu sigla  şi numele dânsului, în zona centrală, fără nicio autorizaţie, deci este parlamentar UDMR şi el încalcă primul hotărârile Consiliului Local“, a spus Dorel Coica.

Întrebat dacă are de gând să aplice vreo sancţiune, Coica a răspuns: “Nu are rost să-l amendez, el trăieşte din salariu de bugetar, salariul lui este mic”.

El a ţinut să precizeze că nu atacă pe nimeni, doar răspunde la atacuri.

“Eu niciodată, şi nici nu cred că m-aţi văzut vreodată să atac eu pe cineva primul, în schimb am un simţ de conservarea extrem de bine dezvoltat şi de bine pus la punct şi răspund la orice atac. Deci dacă unul mă atacă replica mea va fi pe măsură, pentru că, ştiți foarte bine, că am capacitate, am minte, am intuiţie, am feeling, am tot şi pot să răspund la orice temă“, a ţinut să precizeze primarul.