Ultima actualizare: azi, 14:14
Locale

Coica anunţă serial cu dezvăluiri necurate din viaţa lui Kereskenyi. Momente delicioase! (VIDEO)

dorel coicaPrimarul Dorel Coica a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că va demara “un serial” în care va prezenta activitatea contracandidatului său de la UDMR, Kereskenyi Gabor, cu lucruri nu tocmai curate.

Vă promit că în următoarele săptămâni o să avem seriale cu cea a mai făcut dl Kereskenyi, cu lucruri interesante  şi plăcute din viaţa lui, implicarea dânsului în fel şi fel de lucruri care nu sunt curate în activitatea dânsului de viceprimar şi aşa mai departe. Oricum o să aveţi momente delicioase“, a declarat primarul.

Totodată, el l-a acuzat pe parlamentar că încalcă o hotărâre de Consiliu Local care interzice afişajul electoral în municipiul Satu Mare.

Astăzi numai un singur lucru vreau să amintesc, Kereskenyi este parlamentar din partea UDMR, probabil e o ruşine că este parlamentar, şi este primul care încalcă hotărârea Consiliului Local privind afişajul. E vorba despre acele panouri pe care le-a pus, cu sigla UDMR-ului, cu numele dânsului. UDMR a fost cel mai vehement când a zis că nu se afişează, eu am fost de acord că nici mie nu îmi place, nu se mai afişează absolut nimic. Dânsul şi-a permis să pună nişte panouri cu sigla  şi numele dânsului, în zona centrală, fără nicio autorizaţie, deci este parlamentar UDMR şi el încalcă primul hotărârile Consiliului Local“, a spus Dorel Coica.

Întrebat dacă are de gând să aplice vreo sancţiune, Coica a răspuns: “Nu are rost să-l amendez, el trăieşte din salariu de bugetar, salariul lui este mic”.

El a ţinut să precizeze că nu atacă pe nimeni, doar răspunde la atacuri.

“Eu niciodată, şi nici nu cred că m-aţi văzut vreodată să atac eu pe cineva primul, în schimb am un simţ de conservarea extrem de bine dezvoltat şi de bine pus la punct şi răspund la orice atac. Deci dacă unul mă atacă replica mea va fi pe măsură, pentru că, ştiți foarte bine, că am capacitate, am minte, am intuiţie, am feeling, am tot şi pot să răspund la orice temă“, a ţinut să precizeze primarul.

26 comentarii

 1. ada Răspunde

  mare bolund e … asta:)) eu nu atac pe nimeni zice:))))))))))

 2. Bálint Răspunde

  Ma COJAC boule ce esti doar TU in 4 ani ce … mea ai facut?? ai furat numai bani!!! Mars acasa la oltenai la mata

  • Joszef Răspunde

   Atenție, intra in acțiune postacii UDMR-isti…

   • Bálint Răspunde

    Bâ Joszef sau iosif postasi sant care primesc bani sa posteaza un coment. Aici la sajtul portalsm sant plini de la PSD!!! EU zic numai adevarate!!! Zsos CODZsAk!!!

    • bogdan Răspunde

     balint spre deosebire de tine joszef stie foarte bine limba romana,pe cand tu esti un clovn,un bufon disperat platit de udmr…invata limba romana si apoi scrie ceva pe acest site..auzi la el sajt :))))))ma umfla rasul

 3. Bratianu Răspunde

  asta e oferta electorala? bine de stiut

 4. satmarean Răspunde

  Din aceste atacuri cu titluri de “telenovele” se poate observa ca Domnul Coica are emotii. Daca facea treaba in acesti 4 ani nu avea de ce sa-si piarda vremea cu asemenea declaratii, putea fi sigur pe insine, dar e si el constient ca va pierde, va pierde din cauza ca nu este el pentru functia de primar al Satmarului deoarece orice om care umbla cu ochii deschisi desi ii are deschisi nu vede sa prospere orasul. Trist pentru noi satmarenii…

 5. votant Răspunde

  Dacă au fost puse ilegal atunci trebuie amendat

 6. Ionuț Răspunde

  Nu ma surprinde deloc faza cu afisele! Din partea ăstora te poti aștepta la orice!

 7. Călin Răspunde

  Bine domn primar! Arată-le sătmărenilor cine e ungurul !

 8. Pop Sorin vecinul Răspunde

  Nu fi asa de disperat vecine Coica. Eu stiu totul despre tine.

 9. satmarean Răspunde

  Abia astept sa aflu ce a facut Coica la politia de frontiera, la DSP, la cabinete si cu fetele de la Scoala postliceala

 10. bogdan Răspunde

  balint spre deosebire de tine joszef stie foarte bine limba romana,pe cand tu esti un clovn,un bufon disperat platit de udmr…invata limba romana si apoi scrie ceva pe acest site..auzi la el sajt :))))))ma umfla rasul

 11. D-REX Răspunde

  Cine a depus juramantul fata de UNGARIA nu trebuie sa ajunga primar sau presedinte de consiliu judetean in ROMANIA. ( VEZI GABOR si STEF)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.