PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doctorul Cosmin Rațiu, apreciat de oamenii de afaceri români din Diaspora

Capitala Austriei, Viena, a găzduit sâmbătă eveniment de Leadership destinat oamenilor de afaceri români din Diaspora, manifestare organizată de Asociația  United-Leaders, o organizație a căre-i baze au fost puse de cetățeanul român născut în Satu Mare, Cristian Dragoș, și care își propune să adune oamenii de afaceri români din diaspora.

La acest eveniment a participat, din partea autorităților române la Viena , Excelența Sa ambasadorul  României la Viena, Bogdan Mazuru care a avut și cuvântul de deschidere, încurajând această frumoasă inițiativă a mediului de afaceri român, păstrând identitatea și apartenența .

În a doua parte al acestui eveniment au mai luat cuvântul Consulul General al României în Austria, Doctor Gabriela Folfa si doi oameni de afaceri sătmăreni, Savini Mariana și medicul sătmărean Cosmin Rațiu, care a prezentat activitatea celor patru clinici pe care le administrează în Satu Mare, precum și modul în care gestionează societatea medicală Sfântul Anton, pe care a fondat-o. În cadrul simpozionului, dr Cosmin Rațiu a subliniat importanța profesionalismului medicilor și a cadrelor medicale, precum și faptul că actul medical dedicat în folosul pacienților este principalul pilon în mentținerea succesului în acest tip de afacere.

În încheierea simpozionului a luat cuvântul sătmăreanul organizatorul Cristian Dragoș. Atât el, cât și dr. Cosmin Rațiu, au fost aplaudați la scenă deschisă iar autoritățile din Viena au apreciat onestitatea și dedicarea celor doi tineri intreprinzători față de afacerile lor care sunt în plină ascensiune.