Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Doctorul Cosmin Rațiu, apreciat de oamenii de afaceri români din Diaspora

cosmin ratiu vienaCapitala Austriei, Viena, a găzduit sâmbătă eveniment de Leadership destinat oamenilor de afaceri români din Diaspora, manifestare organizată de Asociația  United-Leaders, o organizație a căre-i baze au fost puse de cetățeanul român născut în Satu Mare, Cristian Dragoș, și care își propune să adune oamenii de afaceri români din diaspora.

La acest eveniment a participat, din partea autorităților române la Viena , Excelența Sa ambasadorul  României la Viena, Bogdan Mazuru care a avut și cuvântul de deschidere, încurajând această frumoasă inițiativă a mediului de afaceri român, păstrând identitatea și apartenența .

În a doua parte al acestui eveniment au mai luat cuvântul Consulul General al României în Austria, Doctor Gabriela Folfa si doi oameni de afaceri sătmăreni, Savini Mariana și medicul sătmărean Cosmin Rațiu, care a prezentat activitatea celor patru clinici pe care le administrează în Satu Mare, precum și modul în care gestionează societatea medicală Sfântul Anton, pe care a fondat-o. În cadrul simpozionului, dr Cosmin Rațiu a subliniat importanța profesionalismului medicilor și a cadrelor medicale, precum și faptul că actul medical dedicat în folosul pacienților este principalul pilon în mentținerea succesului în acest tip de afacere.

În încheierea simpozionului a luat cuvântul sătmăreanul organizatorul Cristian Dragoș. Atât el, cât și dr. Cosmin Rațiu, au fost aplaudați la scenă deschisă iar autoritățile din Viena au apreciat onestitatea și dedicarea celor doi tineri intreprinzători față de afacerile lor care sunt în plină ascensiune.

12 comentarii

  1. irina Răspunde

    Felicitări dr Rațiu am vazut ieri pe Facebook si am fost tare mândri.

  2. adrian Răspunde

    Felicitari doctore de asa oameni are nevoie orasul care ne promoveaza si ne repreznta .FELICITARI..

  3. humaxman Răspunde

    Ce atatea felicitari ca e un incompetent noroc cu tatsu si cu politica ca in rest asa sub 0

  4. nelu Răspunde

    cristi dragos a copilarit in Amati impreuna cu …dottore Cosminel . S-a ocupat cu trafic de persoane si furturi in Italia ,s-a zvonit ca este gay iar acum este pocait si traficheaza masini in Austria .Mari oameni ,mari caractere .

    • Nelu Răspunde

      Sunt un prieten l lui CRISTI BATE un lingau al luiCOICA profitor si talhar la drumul mare,care am falsicAT acte si am dus femei la produs.

  5. margineanu Răspunde

    Oameni deosebiți care sunt alături de comunitatea în care trăiesc, un lider este tot tipul contestat de cei invidioși

  6. alex Răspunde

    In AUSTRIA tot facebookul este plin de acest eveniment,felittari celor doi satmareni care ne reprezinta,oameni super.

  7. Marlen Răspunde

    Felicitari din tot sufletul ca ai reusit sa furi din timpul tau dedicat in exclusivitate bolnavilor si ai participat la un asemenea eveniment.Fiecare iesire in lumea civilizata iti va da alta stare vei intalni oameni de mare valoare de la care ai ce invata.Sa onorezi fieacare invitatie ori de cate ori vei avea prilejul,dar sa revii si sa fii alaturi de noi,cei care avem nevoie de serviciile tale medicale.Sa nu citesti comentariile marunte si rautacioase ale unor oameni care gandesc cum traiesc.Chiar daca noi suntem tineri reusim sa ne ridicam si sa ne detasam de lumea asta parvenita care nu va reusi sa aprecieze valorile din jurul lor pentru ca este foarte greu sa se ridice la nivelul valorii tale profesionale si umane.Imi permit sa-ti vorbesc atat de deschis pentru ca nu pot sa uit cat ai reusit sa ne ajuti pe toti din familie.Sa ramai la fel de modest si onest cum de fapt este si distinsa d-na dr.Cosmina.

  8. anica Răspunde

    Un eveniment reușit am auzit de la o cunoștință care a fost acolo sâmbătă. Sper sa organizați și la noi așa ceva pe viitor.

  9. petru Răspunde

    Ratiu este un om corect care ajuta sătmărenii iar eu sunt indignat sa vad postării cu directiva de la Coica să-l atace.

  10. Satmarean Răspunde

    ASA E CAND FACI CE AI INVATAT SI NU POLITICA. IN POLITICA DL RATIU ESTE IDEALIST.CATE TRATAMENTE DE CARITATE A FACUT? CARE SUNT PRETURILE CONSULTATIILOR? VREA CABINETE STOMA IN SCOLI.PE BANI?

  11. satmarean Răspunde

    Clinicile Sfântul Anton au pachete medicale sociale gratuite de care au beneficiat mii de sătmăreni în ultimii ani,iar proiectul cabinetelor școlare este total gratuit către copii pana la 18 ani așa a afirmat și dr Simu și dr Rațiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.