PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Candidaţii la Primărie, faţă în faţă cu patronatele

Şase din cei 10 candidaţi la Primăria Satu Mare au răspuns pozitiv invitaţiei Uniunii Naționale a Patronatului Român şi au participat astăzi la masa rotundă intitulată ”Viitorul primar al municipiului în dialog cu organizațiile patronale județene”.

Întâlnirea a fost moderată de vicepreşedintele Uniunii Patronatului, Constantin Jurca.

Au fost prezenţi, în ordinea răspunsurilor: Adrian Ştef-ALDE, Kereskenyi Gabor-UDMR, Adelin Ghiarfaş – PNŢCD, Ioan Opriş – UNPR, Adrian Cozma – PNL şi Vasile Deac – PPUSL.

Pe parcursul întâlnirii, candidaţii au avut două-trei minute să răspundă la câte o întrebare adresată de către moderator, cu privire la dezvoltarea mediului economic sătmărean, măsurile care trebuie luate, candidaţii prezentându-şi intenţiile în domeniu.

Organizatorul manifestării a explicat că scopul acestei întâlniri este de a vedea ce propun candidaţii.

Proiectul Uniunii Naţionale a Patronatului Român este un proiect care doreşte ca prin acest format de masă rotundă, să dialogheze cu viitorul primar al reşedinţei de judeţ. Intenţia noastră este aceea de a stabili un contact şi a păstra relaţia între administraţia locală şi organizaţiile patronale pe durata de patru ani. Scopul este de a construi o relaţie de colaborare şi a înţelege şi noi maniera de a ne face mai utili în actul administrativ, să venim cu expertiza membrilor noştri şi cu convingerea că punem umărul la posteritatea localităţii“, a spus Jurca.

Rând pe rând candidaţii şi-au prezentat programele pentru mediul de afaceri şi au răspuns întrebărilor organizatorilor.