Ultima actualizare: azi, 18:14
Locale

Candidaţii la Primărie, faţă în faţă cu patronatele

uniunea patronatelor, candidati (8)Şase din cei 10 candidaţi la Primăria Satu Mare au răspuns pozitiv invitaţiei Uniunii Naționale a Patronatului Român şi au participat astăzi la masa rotundă intitulată ”Viitorul primar al municipiului în dialog cu organizațiile patronale județene”.

Întâlnirea a fost moderată de vicepreşedintele Uniunii Patronatului, Constantin Jurca.

Au fost prezenţi, în ordinea răspunsurilor: Adrian Ştef-ALDE, Kereskenyi Gabor-UDMR, Adelin Ghiarfaş – PNŢCD, Ioan Opriş – UNPR, Adrian Cozma – PNL şi Vasile Deac – PPUSL.

Pe parcursul întâlnirii, candidaţii au avut două-trei minute să răspundă la câte o întrebare adresată de către moderator, cu privire la dezvoltarea mediului economic sătmărean, măsurile care trebuie luate, candidaţii prezentându-şi intenţiile în domeniu.

Organizatorul manifestării a explicat că scopul acestei întâlniri este de a vedea ce propun candidaţii.

Proiectul Uniunii Naţionale a Patronatului Român este un proiect care doreşte ca prin acest format de masă rotundă, să dialogheze cu viitorul primar al reşedinţei de judeţ. Intenţia noastră este aceea de a stabili un contact şi a păstra relaţia între administraţia locală şi organizaţiile patronale pe durata de patru ani. Scopul este de a construi o relaţie de colaborare şi a înţelege şi noi maniera de a ne face mai utili în actul administrativ, să venim cu expertiza membrilor noştri şi cu convingerea că punem umărul la posteritatea localităţii“, a spus Jurca.

uniunea patronatelor, candidati (10)

Rând pe rând candidaţii şi-au prezentat programele pentru mediul de afaceri şi au răspuns întrebărilor organizatorilor.

3 comentarii

 1. adishor Răspunde

  o mare beshina! mai bine stateam cu brighi

 2. Unu' Răspunde

  Da’ viitorul fost primar, coi ca dorel, n-a servit nimic?
  Se vede clar că i se rupe, continuând să afișeze aceeași atitudine de superioritate tipic oltenească!

  Bă primare, lasă-ne, du-te-napoi în oltenia ta … puturoasă …

 3. reyo Răspunde

  Patronate,organizatii,deputati,primari, presedinti, vicepresedinti,consilieri,PARLAMENTARI,sindicate,etc.etc. Munca voastra in ultimii 26 ani este aproape sau egal cu Z.E.R.O.
  Citi dintre astia, ar fi de acord sa semneze un decret, incat daca nu respecta min. 25% din promisiuni in cei 4 ani de mandat, vor face puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.